TIL LYN: Eddie Gustafsson. Foto: Anders K. Christiansen/VG Nett.
TIL LYN: Eddie Gustafsson. Foto: Anders K. Christiansen/VG Nett.

Gustafsson valgte Lyn

...tok ikke sjansen på benken i Europa

FOTBALL

Eddie Gustafsson (27) hadde tilbud fra klubber i Europa, men valgte Lyn og eliteserien. - Jeg vil til VM, sier keeperen.

Publisert: Oppdatert: 02.12.05 19:52

- Jeg hadde tilbud fra andre klubber i utlandet. Men det er VM til sommeren og der vil jeg være med. Da kan jeg ikke sitte på benken - jeg må spille, sier Gustafsson til VG Nett.

Han vill ikke si noe om hvilke utenlandske klubber som har vist interesse, men han blir et klart førstevalg i Lyn.

Lyn fornøyde

Førstekeeper Ali Al-Habsi reiser til Bolton og andrekeeper Nuno Marques har for lenge siden fått beskjed om at han ikke får forlenget kontrakten.

- Det blir morsomt med Royal League og Europa-cup til neste sesong, sier Gustafsson.

Han spilte i Molde før han reiste til Ham-Kam foran årets sesong. Svensken ble imidlertid bare ett år på Briskeby før han skrev under for Lyn i kveld.

- Vi er meget fornøyde med at Eddie valgte FC Lyn Oslo, og vi ser frem i mot et godt samarbeid i årene som kommer, sier Lyn-dirketør Morgan Andersen.

Ville prøve seg utenlands

Gustafsson nøyde seg med å skrive under en ettårsavtale da han gikk til Ham-Kam for et halvt år siden. Den gangen ytret svensken et ønske om å prøve seg utenfor Skandinavias grenser.

- Jeg har lyst til å prøve meg utenfor Skandinavia, for å se hvor langt jeg kan nå. Men det avhenger av en skikkelig bra sesong her på Hamar. Og flaks. Masse flaks, sa han til VG Nett den gangen.

I dag slo han seg likevel til ro i FC Lyn.

Her kan du lese mer om