Anthony Martial (i midten) og Marcus Rashford feirer scoring mot Crystal Palace i fjor. I år forventer Solskjær mer av dem. Foto: Martin Rickett / PA Wire

Solskjær lover bedring på topp: – Forventer at de blir bedre

Angriperne Anthony Martial og Marcus Rashford skuffet forrige sesong. Nå forventer Ole Gunnar Solskjær at begge leverer bedre når den nye sesongen starter.

Her er lørdagens oddstips!

Da Martial ankom Manchester United i 2015 ble han toppscorer i sin første sesong. Men i årene som har fulgt har han ikke klart å leve opp til forventningene som kom etter debutsesongen.

Likevel tror Solskjær at 23-åring er god nok til å ta steget helt opp i verdenstoppen.

Lørdag er Lotto-dag. Nå er det circka 14 millioner i førstepremiepotten. Spill her før kl. 18.00!

– Martial kan være en verdensklasse-angriper. Hans oppførsel er perfekt. Han har kvalitet og vil score mål, og han jobber også mer. Jeg forventer både at han og Rashford skal bli bedre i år, sier Solskjær på en pressekonferanse før Manchester United oppgjør mot Inter i Singapore.

Der bekreftet også Solskjær at Romelu Lukaku, som har vært linket til nettopp Inter, ikke er i troppen til kampen.

Tidligere denne uka feide Manchester United over Leeds:

Forrige sesong endte Manchester United hele 32 poeng bak serievinner Manchester City, helt nede på en sjetteplass. Solskjær håper kanskje at en bedring i formen til Rashford og Martial kan føre dem nærmere Liverpool og Manchester City, som var i en egen klasse i fjor.

– Det de gjorde i fjor er eksepsjonelt. Jeg tror det vil bli tettere i år. Vårt mål er å bli bedre, og sørge for at United er vårt eneste fokus. Jeg er sikker på at vi kommer nærmere toppen, sier en selvsikker Solskjær.

Før sesongstart gjenstår det flere oppkjøringskamper, med Inter først i rekken. Solskjær og mannskapet reiser også til Norge for å møte Kristiansund.

les også

Håper storsignering gir utsolgt United-kamp

Alt i jakt på en god start på Premier League-sesongen. Solskjær tror det blir helt avgjørende.

– Vi vil få en god start, det er viktig. Man vinner ingenting på de første åtte-ti kampene, men man kan miste muligheten til å vinne noe, slår Solskjær fast.

VGs tips: Uavgjort til 3,10 i odds

Privatkamp, eller International Champions Cup om man insisterer, som spilles i Singapore. Der vi antar at Manchester United vil ha klart mest støtte på tribunene. United har utover en slapp første omgang mot Perth Glory kommet fint i gang med sine to treningskamper - begge spilt i Perth, Australia, Perth Glory ble slått 2-0. Og onsdag ble et noe redusert Leeds United-lag satt på plass (4-0).

Det var en fin stigning å se i Uniteds angrepsspill i siste kamp, og nå er vi spent på om engelskmennene følger opp i Singapore hvor heten og luftfuktigheten trolig er noe mer utfordrende enn i Perth. Inter, som havnet på 4.plass i italiensk Serie A i vår, har kun spilt én treningskamp hittil, Den endte med 2-1-seier over sveitsiske Lugano. Kroaten Marcelo Brozovic stod for både scoring og assist.

Selv om dette er en treningskamp aldri så mye så ser vi for oss at Inter-spillerne gjerne vil vise seg frem for sin nye trener Antonio Conte. Begge lag scorer hadde vært et aktuelt spill, men her tilbys kun en HUB-variant, og vårt forslag er derfor U til 3,10 i odds. Spillestopp er kl.13.25 og TV2 Sport Premium viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder