King ut med skade i comebacket

(Chelsea – Bournemouth 0–1) Joshua King spilte lørdag sin første kamp etter skadeproblemene. Så måtte han byttes ut – med skade.

Den norske spissen har vært ute med skade siden Norges landskamp mot Malta. Da pådro han seg en strekk, og har siden måtte se klubblaget Bournemouth slite fra tribuneplass.

Lørdag var han endelig tilbake i Eddie Howes startoppstilling, men det ble ikke noe gledelig gjensyn med grønt gress for den norske spissen. Etter å ha kjempet og slitt mot Chelsea-forsvaret i 76 minutter, pådro han seg en skade og måtte byttes ut.

les også

Salah-dobbel reddet Liverpool mot tabelljumboen

Han holdt seg til baksiden det venstre låret, det samme beinet som har holdt ham ute av spill i en liten måned.

GELEIDES UT: Joshua King fikk ikke det comebacket han hadde håpet på. Foto: JOHN SIBLEY / X03811

Nordmannen startet på topp som enslig spiss for The Cherries mot Chelsea på Stamford Bridge, og fikk fryktelig tøffe arbeidsforhold mot Chelsea-stopperne Kurt Zouma og Antonio Rüdiger.

Bournemouth, som før oppgjøret i den engelske hovedstaden, bare hadde vunnet én av sine siste ti (i alle turneringer), lå dypt og kompakt, og de gangene de vant ballen, var det ofte King alene mot flere Chelsea-forsvarere.

les også

Opplysninger til VG: Solskjær møtte Haaland-leiren i Salzburg fredag

Spissen kom imidlertid til noen muligheter, men det var tydelig at han manglet litt kamptrening etter å ha skuslet bort gode muligheter på grunn av dårlige toucher.

Bournemouth tok imidlertid ledelsen etter 85 minutter, etter at VAR godkjente Dan Goslings scoring. Det ble også sluttresultatet, og Bournemouth tok en livsviktig – og noe overraskende – seier mot et Chelsea-lag som var store favoritter.

Et annet lag som var store favoritter lørdag, var Liverpool. Her kan du se hvordan Mohamed Salah reddet serielederen mot Watford:

At Bournemouth tar med seg tre poeng tilbake til den engelske sørkysten, er en gavepakke til Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. De røde djevlene, som er i god form, er nå fem poeng bak tabellfirer Chelsea, men vil med seier mot Everton søndag bare være to poeng bak.

Skåret i Bournemouth-gleden er imidlertid King-skaden, som kommer på verst tenkelig tidspunkt for Howe og Bournemouth, like før det hektiske juleprogrammet starter.

Fra før er hele ti Bournemouth-spillere på skadelista, og blant dem, finner vi spillere som Nathan Aké, Charlie Daniels og Wilson-guttene Callum og Harry.

Og nå, kanskje Joshua King.

PS! Eddie Howe har uttalt seg etter kampen, men ikke sagt noe om King-skaden. VG kommer tilbake med mer.

Øvrige resultater:

Burnley – Newcastle 1–0
Leicester – Norwich 1–1
Sheffield United – Aston Villa 2–0

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder