Fakta og spillerbørs: Romania - Norge 0-1 (0-0)

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

LIVE:Referat og bilder fra kampen!

Norge (4-4-1-1):

Thomas Myhre 6
Godt comeback. Ble ikke presset til å gjøre superredninger, men var trygg og god. Sikker i feltet og få returer. Gode utspill.

Christer Basma 5
Spilte stabilt etter en vanskelig start hvor han var på etterskudd. Men vi har sett Basma bedre. Manglet litt besluttsomhet og slet med presisjonen

Henning Berg BB 9
Har han spilt en bedre landskamp? Styrte forsvarsspillet perfekt og timet taklinger og blokkeringer fullkomment. Avgjørende for seieren.

Claus Lundekvam 7
Gjennombrudd på landslaget. Utfylte Berg meget godt med sin hurtighet. Spilte ryddig, var i forkant av situasjonene og taklet godt.

André Bergdølmo 6
Startet ikke perfekt og ble dratt av en gang. Men vokste stort. Sikker i plasseringene, bra pasninger og sterke sklitaklinger.

Steffen Iversen 5
Perfekt hodestøt gjorde ham til matchvinner. Burde ha scoret ett mål til. Annonym offensivt, men la ned mange krefter defensivt før scoringen.

Trond Andersen 6
Effektivt skjold foran midtstopperne. Ofret seg og hang bra med defensivt gjennom hele kampen, men veldig lite synlig i det offensive spillet.

Eirik Bakke 6
Jobbet hardt hele kampen og var veldig god mot slutten. I stand til å holde på ballen og serverte Iversen en muligheten han burde gjort 2-0 på.

John Arne Riise 3
Bidro til seieren med en nøyaktig corner som ga scoringen. Ellers var han uvanlig tam. Svake pasninger og noen ganger feilplassert defensivt.

Ole Gunnar Solskjær 4
Hadde problemer med presisjonen på den gjennombløte matta. Ga noen ganger Monteanu for mye rom. Jobbet hardt. Burde ha scoret på kjempesjansen.

John Carew 4
Positiv i starten, men ble etter hvert annonym som ensom spiss på den tunge banen. Kom ikke tilavslutninger og ble til slutt byttet ut.

Sum 11 mann: 61

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder