FÅR IKKE SPILLE: Henrikh Mkhitaryan har fått lite tillit av manager José Mourinho den siste tiden. Foto: Andrew Yates Reuters

Derfor vrakes Manchester United-stjernen Mkhitaryan

Her er søndagens oddstips

Henrikh Mkhitaryan (28) herjet for Manchester United i sesongåpningen. Så har det blitt stille.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Den armenske playmakeren leverte fem målgivende pasninger på de tre første serierundene i Premier League.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Han spilte i samtlige av de elleve første serierundene, ti av dem fra start, og spilte også de fire første kampene i Champions League-gruppespillet.

Nå virker Mkhitaryan å ha mistet tilliten hos manager José Mourinho. I syv av de åtte siste kampene har den offensive midtbanespilleren ikke engang vært i kamptroppen til Manchester United – uten at det skyldes skadeproblemer.

Avis: Premier League-klubber kjemper om Frankrike-stjerne

Hvordan går det med Maradonas gamle kunster? Sjekk legenden i aksjon her:

– Andre fortjener muligheten

Mens en unggutt som Scott McTominay (21) fikk tillit fra start i midtukekampen mot Bournemouth, fikk ikke Mkhitaryan plass på benken engang.

– Jeg kan bare ha seks utespillere på benken, og jeg prøver å ha litt balanse på benken. Jeg hadde to forsvarsspillere og Daley Blind som kan spille litt overalt. Jeg hadde Ashley Young som dekning på kantene, forklarer José Mourinho ifølge klubbens hjemmeside.

Kommentator: Mourinho ikke rett mann for United

– Jeg hadde Ander Herrera som midtbanespiller, Zlatan Ibrahimovic som spiss og Marcus Rashford som ving. På banen var Anthony Martial, Juan Mata og Jesse Lingard. Dersom jeg skulle hatt med Mkhitaryan, ville det betydd at jeg ikke hadde hatt med en av de andre, og for øyeblikket mener jeg at de andre fortjener muligheten, sier Manchester United-manageren.

Underlig Klopp-manøver på pressekonferanse:

Ryktes bort

Nå skriver Daily Mail at Mkhitaryan kan være på vei bort fra klubben.

Manchester United skal være interesserte i å signere den tyske playmakeren Mesut Özil, som er på utgående kontrakt i Arsenal, og spilleren skal være mer interessert i en overgang til Premier League-rivalen enn til Barcelona, som også skal ha vist interesse.

Les også: Hevder United planlegger rekordbud på Serie A-stjerne

Men for å få plass til Özil skal Manchester United angivelig være villige til å kvitte seg med Mkhitaryan, ettersom de anser at det ikke er behov for to så like spillere i stallen.

VGs tips: Målfattig

Mourinhos uttalelser tyder ikke på at Mkhitaryan kan vente seg å få sjansen igjen når Manchester United gjester West Bromwich søndag.

West Bromwich har nærmest sluttet å slippe inn mål etter at Alan Pardew tok over som manager: 56-åringen har ledet laget til 0-0 mot Crystal Palace, 1-0-tap mot Swansea og – mest imponerende – holdt Liverpool til 0-0 på bortebane.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

De blir neppe lette å bryte ned for et Manchester United-lag som ikke ser like giftig ut i angrep som tidligere i sesongen. I et så tett kampprogram pleier Mourinho å prioritere å vinne med minst mulig energibruk, i tillegg til at han vil rotere på laget. Uten Pogba (mb) er ikke gjestene like målfarlige.

Derfor tror vi på en målfattig kamp her. Vi anbefaler et spill på under 2,5 mål til 1,70 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 15.10.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal84311311215
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder