FRA LIVERPOOL-SPILLER TIL EKSPERT: Jamie Carragher har legendestatus i Liverpool. Etter karrieren har han vært ekspert for Sky Sports, men akkurat nå er det en i hvert fall midlertidig stopp for akkurat det. Foto: STRINGER / X80002

Carragher suspendert ut sesongen av Sky Sports - får fortsette i Norge

Jamie Carragher fjernes som ekspert fra Sky Sports programmer ut sesongen etter «spytte-gate».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det melder kanalen selv onsdag.

– Jamie Carragher har blitt suspendert av Sky for resten av fotballsesongen. Suspensjonen kommer i kjølvannet av at Carragher ble filmet spyttende mot en pappa og hans 14 år gamle datter fra sitt eget bilvindu, skriver Sky.

les også

Carragher suspendert av Sky Sports etter spytteepisoden

Det var etter Manchester Uniteds seier mot Liverpool i helgen at hendelsen skjedde, og mandag ble det også klart at Carragher kom til å bli suspendert av kanalen. Spørsmålet var bare for hvilken periode.

Den tidligere Liverpool-stopperen skulle egentlig ha vært på norsk TV i forbindelse med Champions League-kampen mellom Manchester United og Sevilla tirsdag kveld, men MTG-eide Viasat ønsket ikke å bruke ham som følge av spytte-episoden.

les også

Kraftig Mourinho-kritikk etter tapsintervju: - Fansen fortjener bedre

VG har forsøkt å komme i kontakt med MTG-gruppens norske sportssjef, Anne Tufte, onsdag, men uten å ha lyktes.

Aftenposten har imidlertid fått tak henne samt daglig leder Peter Nørrelund, og han forteller at Carragher får fortsette for dem.

– Det er en riktig vond situasjon, men når det er sagt, så mener jeg ikke det er riktig at en enkelt feiltagelse skal ha så alvorlige konsekvenser at vi ikke lengre kan ha Jamie Carragher med på laget. Derfor er han tilbake på fotballbanen for MTG når det spilles kvartfinaler i starten av april. Hvilke kamper han vil være til stede på vil bli besluttet på fredag, når vi vet hvilke lag som møtes, sier Nørrelund til avisen.

Selv har Carragher beklaget det hele, og på sosiale medier er reaksjonene blandet. Ekspert-kompis og tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er blant de som mener Carragher bør kunne fortsette som ekspert.

– Jeg har akkurat sett Carragher beklage. Han gjorde en stor tabbe, ingen unnskyldning. Han er ekstremt lidenskapelig angående fotball og han har tråkket over en strek han ikke burde. Men jeg har vært på TV med ham i tre år, og i mine øyne burde ikke denne isolerte hendelsen forhindre oss fra å jobbe sammen, tvitret han mandag.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City26173667293854
3Leicester City26155654262850
4Chelsea2612594336741
5Tottenham Hotspur2611784334940
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder