Helland og Bjørnebye forlater Brøndby?

Roger Helland er ikke god nok til å spille midtstopper i Brøndby, mens Stig Inge Bjørnebye trolig blir for dyr for den danske klubben.

  • NTB
Publisert:

Forsvarsfireren har vært lagets akilleshæl i vårkampene, og B.T. erfarer at det er store utskiftninger i vente.

- Helland er tilbudt en kortere kontrakt og en alternativ plass, men velger formentlig å forlate Brøndby etter sesongens siste kamp 28. mai, skriver avisa.

Avisa hevder at stoppermakker Per Nielsen har fått beskjed om å skjerpe seg om han vil beholde plassen, mens høyreback Søren Colding skal få lov å avslutte karrieren i utlandet.

- Bjørnebye har fungert på egen banehalvdel, men har skuffet i de offensive løp. Han fortsetter etter alt å dømme karrieren i en annen engelsk klubb, men Brøndby har ikke helt gitt opp å kjøpe den kostbare og lønnstunge nordmannen, skriver B.T.

Overveier endringer

Brøndby-direktør Per Bjerregaard vil ikke kommentere i detalj hvilke utskiftninger som er på trappene, men bekrefter at midtforsvaret har haltet.

- Vi må se i øynene at det viktige samarbeidet mellom Per Nielsen og Roger Helland ikke har fungert tilfredsstillende i vår. Derfor er vi tvunget til å overveie andre muligheter, sier han til avisa.

Brøndby har fått mye kritikk for lite publikumsvennlig spill.

- Selvfølgelig piner det oss at vår store skandinaviske satsing i vinter ikke har satt de ventede fotavtrykk spillemessig. Men resultatmessig har Åge Hareide gjort det brukbart. Vi ligger blant de to første i superligaen og er i semifinale i cupen. Det er ikke så ille, sier Bjerregaard.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder