LANDSLAGSPLASS: Stefan Johansen spilte seg i fjor til fast plass i landslagstroppen. Her i duell med Danmarks Daniel Agger i en privatkamp i november. Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix

Flo bekrefter Celtic-interesse for Johansen

Godset-strategen: - Forholder meg til at jeg har ett år igjen av kontrakten

GARDERMOEN/OSLO (VG) Den skotske storklubben Celtic skal vurdere et bud på Strømsgodset-juvelen Stefan Johansen (23).

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Overfor Drammens Tidende bekrefter sportssjef Jostein Flo at de grønnhvite fra Glasgow følger med på landslagsspilleren, som ble kåret til årets spiller i Norge forrige sesong.

- Celtic er en av klubbene som viser interesse for Stefan. Men det har ikke vært noe mer enn det, sier Flo til avisen.

Han avviser samtidig at et bud allerede er inne. Den skotske utgaven av The Sun hevder imidlertid at et bud kan være på trappene, og mener å vite at midtbanemannen verdsettes til om lag 20 millioner kroner.

- Det er Stefan de fleste spør etter, sier Flo, som på den måten forteller at det er mange beilere ute etter 23-åringen.

Les også: Hangeland etter stemmetabbe: Stefan moralsk vinner

PÅ TUR MED LANDSLAGET: Stefan Johansen på Gardermoen foran avreise med landslaget til Abu Dhabi torsdag. Foto: Sindre Øgar/VG

- Jeg har ikke lyst til å kommentere det. Dette får dere ta med agenten min. Det er han (Flo) som har vært ute i avisen og snakket, sier Johansen da VG møter ham ved innsjekkingen på Gardermoen.

Planen er at han fullfører samlingen for hjemlige spillere med landslaget i Abu Dhabi, hvor Per-Mathias Høgmos menn møter Moldova og Polen.

- Ja, det er planen. Jeg forholder meg til at jeg har ett år igjen av kontrakten, sier Godset-strategen til VG.

Johansen har tidligere vært nevnt i forbindelse med blant annet Ståle Solbakkens FC København.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder