SKÅR I GLEDEN: Molde er videre til tredje runde, men Ola Kamara måtte ut med skade. Her feirer han en scoring i 5-0-seieren forrige uke. Foto:Svein Ove Ekornesvåg,NTB scanpix

Kamara ut på båre i nytt Molde-tap

Men Skulleruds menn er videre til tredje kvalifiseringsrunde

(FC Pyunik-Molde 1-0, 1-5 sammenlagt) Molde fikk det tøft i Armenia, men den regjerende Tippeliga-mesteren er likevel videre i Champions League-kvalifiseringen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Zaven Badoyan scoret kampens eneste mål da FC Puinik slo Molde 1-0 i Jerevan. Tippeliga-laget ledet 5-0 sammenlagt etter den første kampen, så Tor Ole Skulleruds menn er videre til tredje kvalifiseringsrunde, men det kostet.

Etter en drøy time måtte nemlig Ola Kamara, som scoret to i det første oppgjøret, bæres ut med skade.

– Jeg tror ikke det er noe alvorlig. Han skallet sammen med en spiller og fikk et kutt over øyet. Det så ut han hadde vært i en boksekamp, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til VG etter kampen.

– Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg jævlig misfornøyd med at vi taper, sier Molde-trener Skullerud til Rbnett etter kampen.

LES OGSÅ: Ekspertenes melding: Hent Solskjær!

Sammenlagtseieren gjør at enten Kroatiske Dinamo Zagreb eller Fola Esch fra Luxembourg venter i neste kvalifiseringsrunde. Vinneren i den kampen er klar for Champions League-playoff. Dinamo Zagreb og Fola Esch spilte 1-1 da de møttes forrige uke.

– Jeg vil ha det dårligste laget. Kampen mellom de to lagene lever veldig ennå, men jeg tror laget fra Luxembourg er hakket dårligere enn Dinamo. Begge lagene er gode, men jeg ble ikke livredd av å se noen av dem, sier Skullerud.

Molde stilte med følgende ellever i Armenia: Andreas Linde, Joona Toivio, Ruben Gabrielsen, Vegard Forren, Per Egil Flo, Mattias Mostrøm, Etzaz Hussain, Eirik Hestad, Mohamed Elyounoussi, Sander Svendsen og Ola Kamara.

Innbyttere: Tommy Høiland inn for Kamara. Thomas Kind Bendiksen inn for Hussain. Agnaldo inn for Morström.

PS: Etter salget av Ørjan Nyland og Ethan Horvaths klønete involveringer i serietapet for Bodø/Glimt, fikk Andreas Linde tillit fra start i Armenia.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder