NYTT TAP FOR LIVERPPOL: Mens DJ Campbell og Blackpool kunne juble, blir det tungt å reise seg for Martin Skrtel og Liverpool. Foto: Martin Rickett, Pa Photos

Ingen Dalglish-effekt for Liverpool

Blackpool slo Liverpool for andre gang denne sesongen

(VG Nett) (Blackpool-Liverpool 2-1) Kenny Dalglish klarte ikke å forbedre bortestatistikken til Liverpool i hans comeback i Premier League.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

I en kamp som florerte av dårlige pasninger hos begge lag, endte det med nok et tap for Liverpool. Dermed må Kenny Dalglish reise poengløs hjem til Liverpool, etter sin første Premier League-kamp siden 1998.

- All ære til Ian Holloway og Blackpool, de gjorde det vanskelig for oss. Vi må jobbe hardt nå, og jobbe med å få selvtilliten på plass, sier Dalglish etter kampen.

Les også: Pinlig Arsenal-tap mot Ipswich

Startoppstillingen til skotten overrasket mange, uten at det førte til tre poeng.

- Jeg kjenner ikke spillerne så godt fra før av, man blir kjent med spillerne på treningsfeltet. Jeg har mine tanker om hva spillerne står for. Jeg vet at de er gode nok, de må bare tro på seg selv, fortsatte Liverpool-manageren.

Snakket ikke om nye spillere

Dalglish ville snakke minst mulig om overgangsvinduet etter kampen mot Blackpool.

- For å være helt ærlig, vet jeg ikke hva som skjer der. Jeg kan alltid komme med forespørsler til styret, men jeg har akkurat kommet inn dørene på Anfield.

- Jeg har heller ikke kommet med noen forespørsler, la han raskt til.

INGEN GRUNN TIL Å SMILE: Kenny Dalglish har ingen grunn til å smile, etter at Liverpool gikk på sitt andre tap på fire dager. Foto: Martin Rickett, Pa Photos

Blackpools kaptein Charlie Adam er ønsket av flere klubber, men manager Ian Holloway ønsker å beholde sin kaptein.

- Jeg har sagt til han hva jeg synes han bør gjøre, og hvilke klubber han bør vurdere. Til de klubbene kommer på banen, håper jeg han vil bli hos oss ut sesongen. Fansen elsker han, spillerne elsker han og klubben elsker han. Han er i en klubb med suksess nå, og jeg håper han vil være med å redde plassen vår i Premier League, sier Holloway.

- Så vil det åpne seg et helt nytt marked for han til sommeren, men han skylder oss å være igjen ut sesongen.

Drømmestart

Liverpool og Kenny Dalglish fikk en drømmestart borte mot Blackpool. Martin Kelly spilte opp Fernando Torres på høyresiden, spissen var nådeløs og banket ballen i nettaket før fire minutter var unnagjort.

- Vi fikk en fantasitisk start. Det var en kjempescoring, sier Dalglish etter kampen.

Les også: - Fenomenalt å vite at Dalglish ser på deg

Snaue ti minutter senere er Gary Taylor-Fletcher iskald alene med Pepe Reina, etter at han ble spilt fri av David Vaughan. Meireles slurvet på midten, det gjorde at Vaughan enkelt kunne tre igjennom til Taylor-Fletcher, som var heldig og god i duellen med Daniel Agger, før han sikkert satte ballen forbi Reina.

Snudde for første gang

Andre omgang ble langt mer underholdene enn den første. Fortsatt mange feilpasninger for begge lag, men de siste 45 minuttene førte feilene til langt flere gode sjanser.

Liverpool var laget som ble straffet. 69 minutter var spilt, da DJ Campbell headet ballen i mål fra syv meter, etter at Evatt vant en duell mot Skrtel inne i 16-meteren.

- Vi visste at det laget som fikk det neste mål, trolig ville vinne. Liverpool måtte ha det, men jeg er glad vi fikk det, sier Blackpool-manager Ian Holloway etter kampen.

VG Nett-leser:Skulle til å skryte av angrepsspillet til Blackpool, men så kom jeg jo på at vi har Johnson og Squirtel baki der.Diskuter kampen her!

Etter scoringen åpnet kampen seg enda et hakk, men Liverpool maktet ikke komme tilbake, og gikk på sesongens tiende tap.

Blackpool tok sin tredje hjemmeseier i Premier League, og for første gang klarte de å snu en kamp etter å ha ligget under.

Hjemmelaget klatret etter dagens seier til en niendeplass på tabellen, mens Liverpool nå er nummer 13.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder