HAR ANSVAR: John Terry mener han og spillerkollegene i Chelsea må ta seg sammen etter at Andre Villas-Boas fikk sparken. Foto: PA og AFP

Terry tar kritikk etter Villas Boas-avskjed

Chelsea-kaptein John Terry mener spillerne også må ta deler av skylden for at André Villas-Boas ikke ble noen managersuksess på Stamford Bridge.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Etter tapet mot West Brom sist helg fikk portugiseren sparken. Villas-Boas skal ha «mistet garderoben», som det heter, og en sterk spillergruppe får litt av skylden for at den tidligere Porto-treneren bare fikk trekvart sesong i London-klubben.

- Det er trist for André at alt blir lagt på hans skuldrer når jeg tror spillerne vil rekke hånden i været og medgi at vi helt enkelt ikke har vært gode nok. Og vi har alle gjort feil, sier Terry foran lørdagens seriekamp mot Stoke.

VG Live: Følg lørdagens Premier League-kamper!

Terry er trolig tilbake i spill etter inngrepet i kneet som gjorde at han manglet i de sju siste kampene Villas-Boas ledet Chelsea. Roberto Di Matteo har rykket opp fra å være assistent til manager ut sesongen. Den tidligere Chelsea-spilleren har også fått med seg Eddie Newton, også han mangeårig spiller i helblått. I midtuken tok Chelsea seg videre i FA-cupen mot Birmingham fra nivå to.

- Vi ga alt for ham (Villas-Boas), og for Robbie (Di Matteo) som har kommet inn og tatt styringen og for Eddie som også er hentet inn. Det er godt å ha kjente ansikter som kjenner klubben. Nå må vi vise at vi bryr oss om drakten. Begge har spilt her, og vi må slåss for drakten. Det er beskjeden til gutta før kamp, sier Terry.

Chelsea jakter fortsatt Champions League-kvalifisering. Klubben har fire strake seirer mot Stoke.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal84311311215
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder