AVGJØRENDE: Hans Erik Ramberg håper Molde fester hele uka slik at de ikke er opplagte til den avgjørende kampen mot Fredrikstad. Innfelt er Moldes Kristoffer Paulsen Vatshaug som feirer etter gullet. Foto: Jon Olav Nesvold og Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Fredrikstad-spillerne håper Molde fester hele uka

LERKENDAL (VG Nett) (RBK-FFK 0-1) Fredrikstad håper Molde går av hengslene frem til skjebnekampen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Vi kan jo håpe på at Molde fester uka lang og tenker at sesongen er over, men jeg tviler på at det skjer med Solskjær som trener, sier Hans Erik Ramberg etter seieren mot Rosenborg.

VG Live: Les fyldig kampreferat her!

Robert Stenes scoring sikret at nedrykksdramaet lever i Fredrikstad også neste helg, da serievinner Molde kommer på besøk.

Les også: Håpet lever for Fredrikstad.

- Dette var jævlig deilig det var det ingen tvil om. Det var godt forarbeid så det var bare å sette den i hjørnet, sier Robert Stene som satte målet som betydde alt for Fredrikstads desperasjon for å holde seg i Tippeligaen.

Hadde Fredrikstad tapt hadde alt håp vært ute. Men med heroisk innsats klarte aldri Rosenborg å sette flere av sine gedigne sjanser. Og nå kan Fredrikstad gå forbi flere lag med seier i siste kamp, selv om de fortsatt ligger nest nederst.

Protokoll: Send din gullhilsen til Molde her!

- Stemningen i garderoben var helt magisk. Jeg føler vi er i en bedre situasjon enn det vi var før kampen Vi har flere lag vi kan gå forbi i neste runde. Men det er fortsatt tøft, vi må vinne siste kamp, sier matchvinneren.

Men klubbveteranen Ramberg mener stemningen også var realistisk og ikke tok helt av.

- Vi snakket om det i garderoben. Det er stort å slå Rosenborg, det er ikke hver dag Fredrikstad gjør det. Men vi snakket litt om det i garderoben, og det var litt reservert stemning likevel, sier Hans Erik Ramberg.

- Det var en liten skuffelse av vi ikke fikk hjelp fra andre. Men det var ekstrem glede og lettelse da vi kom inn i garderoben, sier FFK-trener Trond Amundsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder