Erik Hamrén, her sammen med Zlatan Ibrahimovic, er klar til å fortsette trenerkarrieren et halvt år etter at han ga seg som svensk landslagssjef. Foto: Scanpix

Hamrén er ikke kontaktet av NFF - men åpner for ny trenerjobb

Erik Hamrén er klar for ny jobb seks måneder etter at han ga seg som svensk landslagssjef, men 59-åringen har ikke hørt noe fra Norges Fotballforbund.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Norges Fotballforbund begynner så smått å få hastverk med å finne løsningen på livet etter sparkede Per-Mathias Høgmo. Neste VM-kvalifseringskamp er mot Nord-Irland i mars. I går sa Ståle Solbakken nei til jobben som landslagssjef, noe som betyr at NFFs hodejakt fortsetter.

Amerikanske Bob Bradley (58), engelske Roy Hodgson (69) og svenske Erik Hamrén står nå igjen som tre av de sterkeste kandidatene, men nå forteller sistnevnte at han ikke har vært i dialog med Norges Fotballforbund om den ledige jobben.

– Nei. Jeg har ikke vært i kontakt med dem, opplyser Hamrén til VG.

Les også: Solskjær utelukker jobben som norsk landslagssjef

Interessert i ny jobb

Toppfotballsjef Nils Johan Semb har gjort det for vane å ikke kommentere navn i media i det han har betegnet som en pågående prosess fra NFFs side. Hamrén ønsker heller ikke å røpe om jobben som norsk landslagssjef frister. Han er derimot åpen om at han ønsker seg tilbake på treningsfeltet.

– Jeg har ikke noen jobb akkurat nå. Så hvis det kommer noe interessant, er jeg sugen på å prøve det, bekrefter 59-åringen.

Akkurat som Zlatan Ibrahimovic, valgte han å forlate det svenske landslaget etter EM-sluttspillet i Frankrike sist sommer. Lysten på å vende tilbake til treneryrket er nå tilstede igjen, men han har ikke hastverk. Derfor har han også takket nei til flere klubber og landslag.

– Jeg har hatt mange tilbud. Det har vært fra både klubber og landslag, forteller Hamrén.

Les også: Solbakken ville – men han ville det ikke nok

Åpen for det meste

Selv om flere beilere allerede har fått nei, forteller Hamrén at han vil vurdere tilbud uavhengig av hvilken type jobb det er.

– Jeg er åpen for begge deler - både klubb- og landslag, sier svensken.

Han har tidligere tatt seriegull med både danske Aalborg og Rosenborg, samt ledet Sverige til EM-sluttspill i 2012 og 2016.

Husker du? Norge-aktuelle Bradley bekrefter NFF-møte etter Oslo-besøk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder