BRÅK: Pep Guardiola valgte å gi spillerne ansvaret for å straffe Arturo Vidal (t.h.). Det likte ikke spillertroppen. Foto: Michaela Rehle , Reuters

Tysk avis: Guardiola i alko-bråk

Pep Guardiola skal ha bedt spillerne ordne opp internt etter at Arturo Vidal var på byen under Bayern Münchens treningsleir i Qatar nylig.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det hevder Sport Bild i sin nye utgave. Saken er omtalt i Bild Zeitung.

Det påstås at Arturo Vidal skal ha vært borte fra spillerhotellet flere ganger under oppholdet i Qatar. Da han kom tilbake, skal han ha fremstått som beruset.

Pep Guardiola valgte, fortsatt ifølge den tyske avisen, at chileneren ikke skulle straffes, men ba i stedet spillertroppen om å håndtere saken internt. Noe som ikke blir like godt mottatt blant alle, og spillere har derfor gått til media med saken.

Les også: Solbakken: - Guardiola er lengst framme.

Spillerne mener at det ikke er de som har ansvaret for å straffe sine medspillere. De mener at dette er noe for sportssjef Mathias Sammer, om ikke Guardiola vil gjøre noe selv.

Pep Guardiola har tidligere reagert kraftig på lekkasjer. Nettopp dette skal være en av grunnene til at forholdet mellom Vidal og spanjolen ikke har vært det beste over lengre tid.

Les også: Manchester City bekrefter: Guardiola tar over.

Vidals rådgiver Fernando Felicevich var mandag på plass på treningsfeltet og hadde en lengre prat med chileneren.

At denne episoden kommer omtrent samtidig med at Guardiola er bekreftet for Manchester City fra sommeren, gjør saken spesiell.

Allerede i forrige uke skrev flere tyske medier om interne stridigheter i Bayern München. Det ble da påstått at Guardiola har gjort Franck Ribery og Arturo Vidal til sine hatobjekter. Det hevdes blant annet at treneren ikke ønsket Vidal til klubben, og det ble ikke bedre da han kom overvektig tilbake fra juleferien.

Vidal har så langt ikke kommentert saken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder