FORTVILELSE: Her går det opp for Atletico-fansen, som så kampen på storskjerm på Vicente Calderon, at Real Madrid ble for sterke for andre gang på tre år. Like fortvilet var ikke Atletico-keeper Sara Ezquerro, som feiret rivalens gull i Madrids gater.
FORTVILELSE: Her går det opp for Atletico-fansen, som så kampen på storskjerm på Vicente Calderon, at Real Madrid ble for sterke for andre gang på tre år. Like fortvilet var ikke Atletico-keeper Sara Ezquerro, som feiret rivalens gull i Madrids gater. Foto: Francisco Seco Ap

Feiret Champions League-tittel - kan få sparken

Jobben i fare etter blemme på sosiale medier

FOTBALL

Atlético Madrids kvinnelige målvakt Sara Ezquerro ble fanget av kameraer mens hun feiret byrival Real Madrids Champions League-gull. Nå kan hun få sparken i hovedstadsklubben.

Publisert: Oppdatert: 31.05.16 22:14

Rivaliseringen mellom Real Madrid og Atlético Madrid har dype røtter i den spanske hovedstaden. Selv om de kongelige fra nord-Madrid blir regnet som Atléticos «storebror» har de rød-hvites imponerende prestasjoner i ligaen og i Europa gjort at forspranget mellom klubbene har krympet.

Derfor var det nok ekstra surt for Atlético-fansen da Real Madrid vant sitt 11. Champions League-trofé - mot nettopp Atlético... på straffesparkkonkurranse.

Bråk var dermed uunngåelig da Atlético Madrid B-keeper Sara Ezquerro ble fanget opp i et bilde på sosiale medier i Madrids gater med et Real Madrid-skjerf rundt halsen etter CL-finalen lørdag.

Ifølge den spanske sportsavisen Marca kan Ezquerro få sparken av Atlético etter at klubben har hatt et hastemøte for å behandle hendelsen. Hun har også måttet stenge alle sine sosiale medier etter kraftig hets fra fremmede.

Målvakten hjalp Atlético Madrid B tilbake i kvinnenes 2. divisjon i Spania. Førstelaget endte på 2.-plass i Primera Division for damer. De røk ut av Champions League etter å ha fått bank 9-1 sammenlagt av Ada Hegerbergs Lyon.

Her kan du lese mer om