EKESPSJONELL: Ole Gunnar Solskjær hyller Cristiano Ronaldo.

Solskjær innrømmer: Jo mer Ronaldo, jo bedre

Ole Gunnar Solskjær mener at Manchester United er bedre med Cristiano Ronaldo på banen - men at han umulig kan spille med portugiseren i hver eneste kamp.

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Her er alle våre oddstips!

På sin pressekonferanse foran lørdagens kamp mot Leicester blir United-sjefen igjen spurt om Ronaldo, som noterte fire mål mot Qatar og Luxembourg i landslagspausen - og allerede står med 11 mål totalt denne sesongen.

Og mannen fyller 37 år om et knapt halvår. Slik svarer Solskjær på hvordan han vil bruke Ronaldo fremover:

– Han er en eksepsjonell spiller, eksepsjonell avslutter, målscorer og eksepsjonell toppidrettsutøver, begynte Solskjær ifølge Uniteds hjemmeside.

– Det er vanskelig å utelate ham.

Les også

Ronaldo-tallene vekker oppsikt: – Kan bli en utfordring for Solskjær

Han har fem mål på seks kamper i Manchester United-comebacket. Men når det kommer til å presse motspillerne i åpent…

Men Solskjær er klar på at det ikke er mulig å spille med de samme 11 hver eneste gang.

– Vi må rotere. Vi må holde helt inn til april og mai. Sist sesong ble vi slitne på slutten. Jeg styrer spillerne for klubben. Det er godt å ha ham på banen - ham leverer alltid varene.

Og Solskjær sier endelig:

– Jo mer han er på banen, jo bedre.

Klikk her for å se våre oddstips!

Ronaldo ble benket i Uniteds siste kamp, mot Everton i Premier League, og TV-kameraene på Old Trafford fanget opp en tydelig frustrert Cristiano Ronaldo på vei inn i garderoben. Portugiseren var bare innbytter, og Manchester United måtte nøye seg med 1–1.

Les også

Solskjær kritisk til kampprogrammet: – Gir ikke mening

Ole Gunnar Solskjær (48) reagerer før Manchester United skal ut i sin andre kamp på under 72 timer.

Cristiano Ronaldo's agent, Jorge Mendes, mener at Ronaldo må vinne «Ballon d'Or».

– Han har aldri fortjent den så mye som i år. Toppscorer i Serie A og i EM. Han holder rekorden for mål i Champions League, og han er den eneste som har vunnet alt i tre ulike land, sier Mendes til France Football.

Les også

Rekord-Ronaldo reddet Manchester United på overtid: – Vi hadde til slutt flaks

(Manchester United - Villarreal 2–1) Manchester United ble i perioder rundspilt av Villarreal.

VG-tips:

  • Det er ikke til å komme fra at Leicester har skuffet litt så langt i sesongen. En 2-2-3-fasit på syv ligamatcher og 9-12 i mål og bare ett poeng av seks mulige i Europa League er i beste fall lunkent. Og godt nok til bare 13.plass.
  • Hvis vi skal trekke frem noe positivt så var det at Vardy (a) kom i gang med målproduksjonen med tre mål på de to siste PL-matchene før pausen. Her trenger Leicester et resultat for å få fart på sesongen.
  • Mens Manchester United trenger både et positivt resultat og en overbevisende innsats, for å sitere avisen The Guardian. For gjestene kommer fra to litt skuffende matcher med 0-1 hjemme for Aston Villa og 1-1 hjemme mot Everton.
  • United blir trolig uten Varane (f) og Maguire (f). I så fall blir det ventelig Lindelöf og Bailly i midtforsvaret. Rashford (kant) er i troppen, men det er uvisst i hvilken grad han deltar. Fred (mb) og Cavani (a) mangler. Leicester er gode nok til å få med seg noe, men vi tror mest på bortelaget.

Du må spille før kl. 15.55. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium

Publisert:

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no