FORLATER MADRID: Antoine Griezmann her i en kamp mot Valencia. Foto: SUSANA VERA / X01622

Griezmann forlater Atlético Madrid: Kobles til Barcelona

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann forlater klubben. Det bekrefter han og klubben selv tirsdag kveld. Han er nylig koblet til Barcelona av spanske medier.

Franskmannen, som er en av fotballens største stjerner, signerte en kontraktsforlengelse med Madrid-klubben sist sommer. Men Griezmann sier i en video tirsdag kveld, som Atlético Madrid har publisert på twitter-profilen sin, at han forlater klubben. Han har også informert sine lagkamerater om beslutningen.

– Det har vært fem fantastiske år. Tusen takk for alt. Jeg tar dere med i hjertet mitt, sier Griezmann i videoen.

Dermed blir kampen mot Levante lørdag hans siste kamp for Madrid-klubben.

– Det har vært en vanskelig beslutning, men nå kjenner jeg at dette er hva jeg trenger. Jeg vil takke dere for all kjærligheten dere har gitt meg under disse fem årene, der jeg har vunnet mine første ordentlige titler og store troféer med klubben, sier Griezmann ifølge Expressen.

Se hele franskmannens farvel med Atlético Madrid her:

Spanske medier meldte tidligere i dag at Barcelona var klare for å gå inn med et nytt bud på stjernespilleren, etter at fjoråret endte med at franskmannen ikke gikk til den katalanske klubben, skriver Reuters.

Marca skriver at Griezmann har en klausul i fjorårets kontraktsforlengelse som innebærer en overgang verdt 200 millioner euro, men at den 1. juli synker til 120 milloner euro.

les også

Ny Atletico Madrid-nedtur etter at seriegullet gikk tapt

Avisen skriver også at Atlético Madrid-manager Diego Simeone de siste dagene har meldt at han fryktet at Griezmann ville forsvinne. Griezmann skal ha vært ærlig i et møte med klubben med sitt ønske om at hans opphold i klubben var over.

Også den spanske avisen skriver at alt nå tyder på at Griezmann fortsetter karrieren i Barcelona.

Griezmann har vært en nøkkelspiller for det franske landslaget, som vant VM i 2018 og tapte finalen i EM på hjemmebane i 2016. Griezmann gikk fra Real Sociedad til hovedstadsklubben i Spania i 2014 og har vært sterkt delaktig i klubbens suksess de siste årene. Siden overgangen har han scoret totalt 130 mål på 256 kamper for klubben.

Her feirer han en av scoringene sine:

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder