HÅNET: Da PSG serieåpnet mot Nîmes, var det banner på tribunen som ba Neymar ryke og reise. Her er Neymar fra da PSG vant den franske supercupen mot Rennes. Enn så lenge har han ikke spilt for PSG denne sesongen. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Neymar-sagaen ruller videre: Skal ha avslått to bud

Paris Saint-Germain, Barcelona eller Real Madrid. Hvor Neymar spiller når overgangsvinduet stenger, virker å være helt i det blå.

Her er fredagens oddstips

Forholdet mellom spilleren og PSG har etter sigende passert bristepunktet, og en god stund har det meste tyder på at brasilianeren forsvinner ut dørene til Parc des Princes i løpet av sommerens overgangsvindu.

Men onsdag kom rapportene om at den franske hovedstadsklubben hadde avslått to konkrete bud fra de to spanske gigantene.

Barcelona skal ha tilbudt 100 millioner euro pluss Philippe Coutinho. Real Madrid skal ha lagt Gareth Bale og James Rodríguez pluss penger på bordet for å sikre seg Neymar, ifølge BBC.

les også

VGs La liga-tips: Barcelona-dominansen fortsetter

Pluss content

Fredag er det ca. 746 mill. i Eurojackpot-potten – lever inn din kupong her!

Den britiske kanalen skriver at PSG ønsker Vinicius Junior i potten fra Madrid sin side, mens franske L’Equipe, gjengitt av Barcelona-baserte Sport, melder at PSG vil ha 100 mill. euro pluss to spillere fra Barcelona.

De aktuelle skal være Coutinho, Nélson Semedo og Ousmane Dembélé, men ifølge Sport er det et problem for Barcelona. De skal ikke være villig til å la to av disse gå.

På toppen av det hele melder Le Parisien, også gjengitt av Sport, nå at Neymar ikke har kommet seg helt fra skaden han pådro seg og som holdt ham utenfor Copa América, noe som potensielt kan velte en overgang i sommer.

Fikk du med deg denne?

VGs tips: Barcelona-seier

For en herlig La Liga-premiere! Athletic Bilbao – Barcelona. Etter at Gaizka Garitano overtok treneransvaret gjenoppsto det gode gamle Athletic Bilbao-laget. Hardtjobbende og vriene å slå. Basker-klubben unngikk hjemmetap fra midten av desember av.

Barcelona har vunnet ligaen to år på rad. Og de tapte bare én av sine 26 siste ligakamper (19–6–1). De har forsterket troppen i sommer med Frenkie de Jong (mb) og Antoine Griezmann (a). Må mest sannsynlig unnvære Lionel Messi (a) her. Det åpner for Griezmann fra start.

Vi skulle gjerne hatt mer enn 1,62 i borteodds. Men det er nå en gang det vi har. Spillestopp er kl. 20.55 og Strive sender matchen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder