ORDKRIG: Gareth Bale og Zinedine Zidane. Her fra supercup-finalen i 2017 hvor Real Madrid møtte Manchester United. Foto: OGNEN TEOFILOVSKI / X01157

Ordkrig mellom Zidane og Bales agent

Sagaen om Gareth Bale vil ingen ende ta. Real Madrid-trener Zinedine Zidane har uttalt at han ønsker å kvitte seg med spilleren. Det har fått Bales agent til å reagere.

Real Madrids trener Zinedine Zidane åpner opp om Gareth Bale etter 3-1-tapet mot Bayern München natt til søndag. Da var den 30 år gamle waliseren ikke å finne i kamptroppen til Real Madrid.

– Bale var satt utenfor fordi klubben prøver å selge ham. Hvis han kan dra i morgen, vil det være bra, sa Zidane ifølge Marca etter tapet og la til:

– Det er ikke noe personlig, og jeg har ingenting imot Bale, men jeg må ta avgjørelser. Det er en tid for forandringer, og det vil være bra for alle om vi går hver vår vei.

Det har fått Bales agent, Jonathan Barnett, til å reagere.

– Vi jobber med en overgang, skal agenten ha sagt ifølge AFP-journalist, Tom Allnutt, om Bales situasjon.

Han retter derimot en pekefinger i retning Zidane, som han virkelig ikke er fornøyd med etter trenerens uttalelser.

– Zidane er en skam. Han viser null respekt for en spiller som har gjort såpass mye for Real Madrid, skal Barnett ha sagt.

les også

Bale er blitt Real Madrids hodepine

Retur til Premier League?

Angriperen kom til Real Madrid i 2013 fra Tottenham for omlag én milliard norske kroner. Tidligere i sommer har Bale vært linket til blant annet gamleklubben og Manchester United.

Bale, som fylte 30 år denne uken, står med 231 kamper for hovedstadslaget i Spania, og har på de kampene 167 målpoeng (102 mål og 65 målgivende).

Husker du denne?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder