EN STOR OVERRASKELSE: Lille Bianca (8) hadde ikke fått beskjed om hvem hun skulle holde i hånden på vei inn på banen. Her står hun sammen med Zlatan Ibrahimovic sekunder før kampstart.

EN STOR OVERRASKELSE: Lille Bianca (8) hadde ikke fått beskjed om hvem hun skulle holde i hånden på vei inn på banen. Her står hun sammen med Zlatan Ibrahimovic sekunder før kampstart. Foto: , BILDBYRÅN

Dette hvisket Zlatan til Bianca (8) før Malmö-kampen

Maskoten: – Han er mitt største idol. Jeg kommer til å huske den kampen her kjempelenge. For alltid.

Kampen mellom Malmö og PSG ble en drømmekveld for Zlatan Ibrahimovic (34). Det ble den også for åtte år gamle Bianca Foussianis.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Åtteåringen fikk det ærefulle oppdraget med å gå hånd i hånd med superstjernen under innmarsjen på Swedbank Arena i Malmö før gårsdagens Champions League-oppgjør.

Kampen var spesiell og emosjonell for Ibrahimovic, som vendte tilbake til byen og klubben han er født og oppvokst i. Og Paris Saint-Germain-profilen innfridde: Han scoret ett mål og ble byttet ut til full jubel fra hele arenaen fem minutter før slutt.

SJEF: Zlatan Ibrahimovic var kaptein for Paris Saint-Germain mot Malmö. Her sammen med maskot Bianca Foussianis. Foto: , BILDBYRÅEN

Til Expressen avslørte Bianca Foussianis (8) hva hun og stjernespissen snakket om i sekundene før kamp:

– Han spurte om jeg var nervøs, og da sa jeg ja. Da hvisket han til meg at han også var det, forteller hun.

– Mitt største idol

Tirsdag mottok hun nyheten om at hun kom til å få holde en av spillerne i hånden før innmarsjen. Hun hadde vunnet en konkurranse. Hvilken spiller, visste hun ikke.

Les også: Slik er Zlatans stjerneliv

Minutter før kampen rakte Ibrahimovic frem hånden til jenta, og ba henne om følge ham ut foran de 20.000 tilskuerne på Swedbank Arena.

– Det var utrolig morsomt og veldig kult å få gå med ham. Det var virkelig en overraskelse!

– Han er mitt største idol. Jeg kommer til å huske den kampen her kjempelenge. For alltid, sier jenta til Expressen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FOKUSERT: Tankene raste nok gjennom hodet til både Zlatan Ibrahimovic og Bianca Foussianis akkurat her. Foto: Bjørn S. Delebekk , VG

Di María: – Kult å se og oppleve dette

Ibrahimovic strålte etter kampen og særlig for reaksjonen han fikk fra publikum da han ble byttet ut. Publikum reiste seg og navnet hans runget taktfast over arenaen.

– Jeg fikk gåsehud. Det kjentes som jeg var hjemme. Det er prikken over i-en. Jeg har gått gjennom mye og så kommer dette også. Forhåpentligvis er det noe igjen å oppnå. Det er et stort øyeblikk for meg og min familie og alle de som har «hengt på».

VGs kommentator etter kampen: Vær stolt, Zlatan. Av byen din.

PSG-profilen Ángel Di María synes det var stort å se mottagelsen lagkameraten fikk.

– Det var en viktig kveld for Zlatan. Som lagkamerat var det kult å se ham score, og at han fikk stående ovasjoner da trenerne tok han av. Det var kult å se og oppleve dette med Zlatan, sa argentineren til svensk TV 3.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder