Derfor finner Mads Hansen stadig på nye sprell

VGs oddstips: Tøff start på sesongen for Mjøndalen

Mjøndalen-profilen Mads Hansen (32) finner stadig på nye måter å få oppmerksomhet på, og hans kreative påfunn kommer ikke til å stoppe når 1. divisjon nå sparkes i gang.

Publisert:

Gjennom TV-seriene «Alle Gutta» og «2 mot 1», som gjest i «Fotballkveld» og VGTVs «Spårtsklubben», og ikke minst i sosiale medier har Hansen stadig vist frem sin kreativitet og form for humor.

Her er noen av det Hansen har funnet på:

• Flettet inn forhåndsbestemte – og ofte spesielle og noen ganger upassende – ord på TV

• Skremt folk med et blåsehorn

• «Spammet» kjente personligheter gjennom sitt eget konsept «Spamming Wednesday»

• Lagd sin egen påskekrim på Snapchat

• Hatt «Lipsync»-show gjennom Snapchat

VGTV: Her ber Mads Hansen folk spamme Staysmann – svaret er hysterisk

Mange har lurt på hvorfor – blant dem hans egen mor.

– Jeg har egentlig ingen god grunn. De sier at jeg har maur på hjernen, også er det et utslag av fritidsproblemer, sier 32-åringen til VG.

– Jeg kan ikke si jeg gjør det for å koble av heller. Jeg må aktivisere meg før og etter trening. Jeg og Christian Gauseth kommer til å lage «2 mot 1» også i år. Jeg må ha noe å gjøre. Samtidig er det en kunst. Jeg mener man ikke er voksen før man tør å være barnslig. Man går fra barn, ung, veslevoksen og voksen. Nå jeg er voksen, siden jeg tør å være barnslig, legger han til.

Ble lurt selv

Hansen har også blitt lurt selv. Det skjedde da han under VGTVs «Spårtsklubben» skremte Bernt Hulsker med sitt etter hvert småberømte «blåsehorn». Hulsker antydet at han sprakk trommehinnen, noe som ga Hansen og programleder Jon Martin Henriksen svært dårlig samvittighet.

– Men det viste seg at det var en finte fra Bernts side. Han tok igjen på direkten, og spilte veldig godt. Det gikk bra med ham. Men likevel har jeg valgt å legge «hornet» på hylla. Uansett er anbefalingen min – ikke gjør det hjemme!

Fikk du med deg dette? Mads Hansen anmeldt for kvinnediskriminering

Sesongstart

Mandag sparker Mjøndalen i gang 2016-sesongen hjemme mot Kristiansund, og da skulle man tro at de kreative påfunnene etter hvert roer seg.

– Jeg kommer ikke til å trappe ned. Tvert imot. Nå som sesongen starter, kommer jeg til å ha enda mer fritidsproblemer.

– Begynner ikke folk du omgås mye med – som lagkameratene dine – å bli lei?

– Jeg tror stort sett det går greit. Noen synes nok det blir litt mye, men samtidig er det ofte de som vil bidra og pusher på. Det er opplest og vedtatt at jeg og Gauseth er de to mest PR-kåte på laget vårt, men det er veldig mange som gladelig stiller opp.

– Første gang vi har noe å forsvare

Men nå er det først og fremst å bidra for å få Mjøndalen tilbake til Tippeligaen som gjelder. Den jobben starter på hjemmebane mot Kristiansund.

– Jeg er veldig spent. Det har på mange måter vært en litt rar vinter. Vi har vært gode mot gode lag, og dårlig mot antatt svakere motstand. Men dette er første gang vi har noe å forsvare, sier han.

• Kjærligheten blomstrer: Mjøndalen-treneren fant tonen med Trav-Malin

For laget har satt seg som mål om å rykke opp til Tippeligaen, etter en rekke sesongen hvor de har hatt alt å vinne.

– Vi har stort sett beholdt de fleste spillerne, og fått inn tre-fire nye spillere. Vi har lagt om spillestilen til å bli mer spillende.

– Tror du TV-serien kan ha en negativ effekt?

– Det går nok ikke inn på oss, men andre kan kanskje yte mer. At det går en liten jævel i lagene vi møter, fordi de ikke vil tape mot en gjeng TV-stjerner. Nei, stryk stjerner. En gjeng med TV. Eh. TV-folk.

Om Mjøndalen-spillerne har latt seg påvirke av «Alle Gutta» eller ikke er tidlig å si, men det som er sikkert er at det ikke blir noen enkel oppgave i første serierunde mot Kristiansund.

Laget til Christian Michelsen har tabellforbedret seg hver sesong siden 2004, og forrige sesong var de kun fire poeng unna opprykk. Det er et lag som er vanskelig å slå, og som nesten alltid spiller jevne kamper. Når i tillegg Mjøndalens nye spillestil ennå ikke har satt seg, synes vi et uavgjortspill her er spennende.

Oddsen for uavgjort er 3,35. Kampen har spillestopp 18.55, og vises på TV 2 Zebra.

Her kan du lese våre vurderinger av dagens øvrige oddsobjekter

Publisert: