ETTERTRAKTET: Lazio-stjernen Sergej Milinkovic-Savid, her etter scoring mot Roma i en cupkamp i april. Foto: Alessandro Di Meo AP

Hevder Manchester United planlegger rekordbud på Serie A-stjerne

Her er mandagens oddstips

Manchester United-manager José Mourinho (54) skal være ute etter nok en tårnhøy stjernespiller.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Portugiseren har bygget et fysisk slagkraftig mannskap i Manchester United. Laget er Premier Leagues nest høyeste i snitt, og signeringene i de siste overgangsvinduene har ofte vært av en viss størrelse:

Zlatan Ibrahimovic (1,95 m), Nemanja Matic (1,94), Paul Pogba (1,91), Romelu Lukaku (1,91), Victor Lindelöf (1,87) og Éric Bailly (1,87) er blant kjempene som er blitt hentet inn siden Mourinho tok over klubben i fjor sommer.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Nå skal sjefen ha satt øynene i en ny langstrakt stjernespiller: Sergej Milinkovic-Savic. 22-åringen på 192 cm har vært toneangivende på Lazio-laget som kjemper i toppen av Serie A, og som har imponert i Europa League.

Medier: Mourinho i blodig krangel på Old Trafford

Ifølge The Sun har Mourinho flere ganger sendt speidere for å finsikte den serbiske landslagsspilleren, som i hovedsak blir brukt i en fremskutt midtbanerolle.

Express skriver at Manchester Uniteds speidere er overbevist av det de har sett, og at de planlegger et rekordbud på spilleren for å hente ham til sommeren.

Se Sportsnyhetene med høydepunktene fra dramaet på Old Trafford:

Prislapp: 100 millioner pund

Lazio-president Claudio Lotito skal ha satt en prislapp på 100 millioner pund for spilleren, og Manchester United skal være villige til å nærme seg denne summen. Det vil gjøre Milinkovic-Savic til klubbens dyreste signering noensinne, foran Paul Pogba.

Milinkovic-Savic, som også skal være ønsket av både Manchester City og Juventus, kom til Lazio fra belgiske Genk i 2015 – samme klubb som norske Sander Berge i dag spiller for.

Les mer: Vil ikke sammenligne Manchester City med «tidenes beste»

Spillerens agent, den tidligere Chelsea-spissen Mateja Kezman, har uttalt seg om overgangsryktene.

– Om det har kommet bud fra United? Som jeg har sagt en million ganger, er ikke Milinkovic-Savic til salgs for noen pris for øyeblikket. Det er virkelig ikke riktig øyeblikk for å snakke om en overgang, sier han ifølge Bleacher Report.

Messi og Suárez scoret i Barcelona-seier søndag kveld:

VGs tips: Lazio-seier

Dersom man ønsker å være veldig i forkant på å få oversikt over det som kan være en fremtidig Premier League-stjerne, kan man bruke mandagskvelden på å se Milinkovic-Savic og hans Lazio i hjemmekamp mot Torino.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Lazio står med syv seirer på de ni siste seriekampene, og ligger dermed på femteplass i Serie A. Torino ligger midt på tabellen, har spilt uavgjort i fire strake seriekamper, og har ikke vunnet borte mot Lazio på 24 år.

Vi anbefaler et spill på Lazio-seier til 1,40 i odds. Kampen vises på Viasport 2. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal84311311215
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder