INTENS: Pep Guardiola ga noen aggressive beskjeder til Southampton-profil Nathan Redmond etter onsdagens Premier League-kamp. Foto: Oli Scarff AFP

Southampton-profil raser mot tabloidavis etter Guardiola-prat

Her er søndagens oddstips

Southampton-spiller Nathan Redmond (23) så ut til å få seg en heftig hårføner av Manchester City-trener Pep Guardiola onsdag kveld.

Etter kampen mellom Manchester City og Southampton onsdag kveld så Guardiola, med et intenst blikk og aggressiv veiving med armene, ut til å sende noen voldsomme gloser i retning Redmond.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Avisen The Sun publiserte dagen derpå en sak der en ekspert på leppelesing hevdet at Guardiola blant annet hadde kalt Redmon en «wanker». Det får Southampton-spilleren til å reagere.

«Stolleken» får gjennomgå: – Det er idiotisk!

– Dette er dessverre et eksempel på lat journalistikk, og er fullstendig latterlig. Det hjelper ikke akkurat de sportsjournalistene jeg liker, gladlig jobber med og genuint respekterer, skriver Redmond i en Twitter-melding.

Husker du da Guardiola klapset til en egen spiller? Se klippet her:

– En av de beste

Til tross for at ordvekslingen med Guardiola ikke virket å være av det lystige slaget, hevder Redmond at det kun ble sagt positive og konstruktive ting.

– Jeg føler at jeg må si noe for å oppklare noen ting. Jeg vil gjøre det fullstendig klart at Guardiola ikke sa det som The Sun feilaktig hevder at han sa. Ja, han var veldig engasjert, intens og aggressiv, men han var bare veldig rosende og positiv mot meg. Han kommenterte mine kvaliteter som ung, engelsk spiller og hvordan han ville at jeg skulle angripe laget hans mer slik jeg gjorde forrige sesong.

Røverkjøp: Derfor kan storklubber sikre seg Serie A-stjerne «billig»

– Jeg sa til ham at jeg bare gjorde det min manager hadde bedt meg om å gjøre. Det er alt. Intet mer, intet mindre. Ingenting negativt eller støtende ble sagt om meg av Guardiola, og det er det som gjør ham til en av de beste managerne i verden, skriver Redmond.

Få med deg Rundens spesialsending om cupfinalen:

VGs tips: Premier League-dobbel

Søndag er både Southampton og Manchester City i aksjon igjen i Premier League. Vi har valgt sistnevnte som vårt anbefalte spill for dagen.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Guardiolas menn står med 19 strake seirer, alle turneringer inkludert, og manageren vil kreve en utklassing av et svakt West Ham-lag. London-gjestene har vært begredelige hele sesongen, men kanskje spesielt etter at David Moyes tok over som manager: 2-0-tap mot Watford, 1-1 mot Leicester og 4-0-tap mot Everton er hans tre første resultater i jobben.

Vi foreslår et spill på Manchester City-seier med 0-2 i handikap til 1,65 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 16.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder