BACK-UP: Hverken Anthony Martial (t.v.) eller Marcus Rashford (t.h.) er faste i Manchester United-elleveren til José Mourinho. Foto: Jason Cairnduff / REUTERS

Neville om Sánchez: Ekstremt negativt for Rashford og Martial

Marcus Rashford og Anthony Martial sto med til sammen 20 United-scoringer denne sesongen da Alexis Sánchez signerte for klubben. Siden har det blitt tre på 26 kamper.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

• Her er torsdagens oddstips

Duoens formdupp er ikke tilfeldig, skal vi tro klubblegende Gary Neville.

les også

MÅ Guardiola bli årets manager?

– Hvis du ser på statistikken før Sánchez ankom klubben, ser du at de spilte en god del, scoret mål og hadde assist. Etter at han, som selvfølgelig har tatt mye spilletid, ankom, har dette (formduppen) skjedd, uttalte den tidligere backen til Sky Sports i forkant av Manchester Uniteds tap for Brighton.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Hva nøyaktig er det som har skjedd? Jo, Marcus Rashford og Anthony Martial har gått fra å være en viktig del av Manchester United-laget til å stadig tilbringe mer og mer tid på benken.

Før Alexis Sánchez ble bekreftet klar for klubben den 22. januar, sto de to med totalt 20 mål. Siden har det blitt null på Martial (seks fra start pluss seks innhopp) og tre på Rashford (fem fra start og ni innhopp), ifølge United.no.

les også

Wenger avsluttet med målfest – hilste til syk Ferguson

Tre mål på 26 kamper, altså.

– Den (Sánchez-overgangen) har hatt en ekstrem negativ påvirkning, så de må komme seg tilbake til standarden de hadde tidligere i sesongen og vise hva de er kapable til å gjøre. De har fortsatt en lang vei å gå for å bli det vi kaller Manchester United-spillere av toppklasse, men de har absolutt potensiale til å bli det, mener Neville.

VGs tips: Begge lag scorer

Forrige runde gikk Manchester United på en pinlig smell borte mot Brighton, mens West Ham tok en sterk 2–0-seier borte mot Leicester - som gjorde at klubben sikret Premier League-spill også neste sesong.

West Ham er egentlig ikke i den beste formen, men har scoret i de siste seks kampene (2–2–2). Manchester United må trolig fortsatt klare seg uten Lukaku (a), men har ennå til gode å gå to målløse ligakamper på rad denne sesongen.

Vi lander på at begge lag scorer til 1,60 i odds. Spillstopp er 20.40 og kampen kan du se på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool15141037142343
2Leicester City1511223592635
3Manchester City15102343172632
4Chelsea159243021929
5Wolverhampton Wanderers155822117423
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder