Skjelles ut etter å ha utlignet med hånda: - Svineri

(Watford - Southampton 2–2) Rett før ordinær tid sikret Abdoulaye Doucouré poeng for Watford. Problemet var at han scoret med hånda.

 • Jonas Wikborg
 • Herman Tinius Folvik

Artikkelen er over to år gammel

Dommeren fikk det ikke med seg, og dermed endte det med 2–2 og poengdeling mellom Watford og Southampton. Men reaksjonene har ikke latt vente på seg fra andre.

– Det ser ut som han skal prøve å gi en high-five til keeperen. Så høy er hånden hans. Det er håpløst. Jeg kan ikke forstå hvordan dommeren misset det, sier Martin Keown, tidligere Arsenal-kaptein, ifølge BBC.

les også

Chelsea mislyktes med å sette press på United etter tam forestilling

– Det er svineri. Han bør rekke opp hånda og si hva han har gjort til dommeren. Det er fryktelig. Southampton kommer til å være rasende når de får se den igjen. Og det spørs om Watford-manager Marco Silva sover så godt når han får se den, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Enn så lenge ser det ut som om han har det greit.

– Jeg trenger ikke å snakke om målet. Slike ting kan skje, og denne sesongen har vi hatt avgjørelser mot oss. Jeg forstår at Southampton ikke er blide, men det kan skje, sier Watford-manager Marco Silva til Sky Sports.

Southampton-manager Mauricio Pellegrino var i hvert fall ikke fornøyd.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi er triste. Fotball er en demokratisk sport. Når vi har regler må vi prøve å ha rettferdighet. I dag var ikke rettferdigheten med oss, sier Mauricio Pellegrino, Southampton-trener, til egne nettsider.

Southampton ligger på en 16. plass i Premier League med 21 poeng og har ikke vunnet på sine siste ti kamper. Watford er seks plasser foran med 26.

PS: Doucoure har vært meget bra for Watford denne sesongen og scoret syv ganger i Premier League. Det er flere mål enn Eden Hazard, Leroy Sane, Dele Alli, Sadio Mane, Marcus Rashford og Mezut Özil blant annet.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Premier League
 3. Watford FC
 4. Southampton FC

Flere artikler

 1. Manchester City satte rekord: Fem mål på 18 minutter

 2. Southamptons skrekkstatistikk mot toppklubbene

 3. Tottenham ute av ligacupen etter straffedrama mot nivå 4-lag

 4. Everton har brukt en milliard på tre år - nå ser det bedre ut

 5. Rooney støtter managervikaren etter ny Europa-flause

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder