Skjelles ut etter å ha utlignet med hånda: - Svineri

(Watford - Southampton 2–2) Rett før ordinær tid sikret Abdoulaye Doucouré poeng for Watford. Problemet var at han scoret med hånda.

Publisert:

Dommeren fikk det ikke med seg, og dermed endte det med 2–2 og poengdeling mellom Watford og Southampton. Men reaksjonene har ikke latt vente på seg fra andre.

– Det ser ut som han skal prøve å gi en high-five til keeperen. Så høy er hånden hans. Det er håpløst. Jeg kan ikke forstå hvordan dommeren misset det, sier Martin Keown, tidligere Arsenal-kaptein, ifølge BBC.

les også

Chelsea mislyktes med å sette press på United etter tam forestilling

– Det er svineri. Han bør rekke opp hånda og si hva han har gjort til dommeren. Det er fryktelig. Southampton kommer til å være rasende når de får se den igjen. Og det spørs om Watford-manager Marco Silva sover så godt når han får se den, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Enn så lenge ser det ut som om han har det greit.

– Jeg trenger ikke å snakke om målet. Slike ting kan skje, og denne sesongen har vi hatt avgjørelser mot oss. Jeg forstår at Southampton ikke er blide, men det kan skje, sier Watford-manager Marco Silva til Sky Sports.

Southampton-manager Mauricio Pellegrino var i hvert fall ikke fornøyd.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi er triste. Fotball er en demokratisk sport. Når vi har regler må vi prøve å ha rettferdighet. I dag var ikke rettferdigheten med oss, sier Mauricio Pellegrino, Southampton-trener, til egne nettsider.

Southampton ligger på en 16. plass i Premier League med 21 poeng og har ikke vunnet på sine siste ti kamper. Watford er seks plasser foran med 26.

PS: Doucoure har vært meget bra for Watford denne sesongen og scoret syv ganger i Premier League. Det er flere mål enn Eden Hazard, Leroy Sane, Dele Alli, Sadio Mane, Marcus Rashford og Mezut Özil blant annet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder