Skjelles ut etter å ha utlignet med hånda: - Svineri

(Watford - Southampton 2–2) Rett før ordinær tid sikret Abdoulaye Doucouré poeng for Watford. Problemet var at han scoret med hånda.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Dommeren fikk det ikke med seg, og dermed endte det med 2–2 og poengdeling mellom Watford og Southampton. Men reaksjonene har ikke latt vente på seg fra andre.

– Det ser ut som han skal prøve å gi en high-five til keeperen. Så høy er hånden hans. Det er håpløst. Jeg kan ikke forstå hvordan dommeren misset det, sier Martin Keown, tidligere Arsenal-kaptein, ifølge BBC.

les også

Chelsea mislyktes med å sette press på United etter tam forestilling

– Det er svineri. Han bør rekke opp hånda og si hva han har gjort til dommeren. Det er fryktelig. Southampton kommer til å være rasende når de får se den igjen. Og det spørs om Watford-manager Marco Silva sover så godt når han får se den, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Enn så lenge ser det ut som om han har det greit.

– Jeg trenger ikke å snakke om målet. Slike ting kan skje, og denne sesongen har vi hatt avgjørelser mot oss. Jeg forstår at Southampton ikke er blide, men det kan skje, sier Watford-manager Marco Silva til Sky Sports.

Southampton-manager Mauricio Pellegrino var i hvert fall ikke fornøyd.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi er triste. Fotball er en demokratisk sport. Når vi har regler må vi prøve å ha rettferdighet. I dag var ikke rettferdigheten med oss, sier Mauricio Pellegrino, Southampton-trener, til egne nettsider.

Southampton ligger på en 16. plass i Premier League med 21 poeng og har ikke vunnet på sine siste ti kamper. Watford er seks plasser foran med 26.

PS: Doucoure har vært meget bra for Watford denne sesongen og scoret syv ganger i Premier League. Det er flere mål enn Eden Hazard, Leroy Sane, Dele Alli, Sadio Mane, Marcus Rashford og Mezut Özil blant annet.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder