Asprilla vil inn - Gomez vil ut

Torsdag beklaget Colombias Faustino Asprilla sin kritikk av landslagstrener Hernan Dario Gomez, og ba pent om å bli tatt inn i troppen igjen. Samtidig kunngjorde Gomez at han slutter som Colombias trener etter VM.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 21 ÅR GAMMEL

Et døgn etter at Asprillas oppførsel førte til at han ble sendt hjem fra VM-sluttspillet, lovet han å oppføre seg bra hvis Gomez lot han komme tilbake, melder Soccernet.

- Ingen ønsker å være en del av det colombianske laget mer enn meg, hevdet Asprilla i en melding han leste opp for journalister i Paris.

Ifølge en talsmann for Colombias lag var Asprilla på vei tilbake til Bogota, så Parma-spissen forvirret alle ved å dukke opp i Paris.

Konflikten mellom Gomez og Asprilla startet da sistnevnte ble byttet ut på slutten av Colmbias kamp mot Romania mandag. En rasende Asprilla kritiserte treneren i et intervju med colombiansk radio.

Slutter som trener

Trener Gomez offentligjorde torsdag sine planer om å slutte som landslagstrener etter VM. Ifølge Gomez hadde det ikke noe med oppstyret rundt Asprilla å gjøre.

- Det har ikke noe med at Asprilla forsvant fra laget. Han er en grei kar som jeg fortsatt liker og respekterer, sa den 41 år gamle treneren.

Gomez sa at han gikk i protest mot den kritikken som media og mektige colombianske klubbledere har kommet med.

- Det å ta det colombianske landslaget med til VM-sluttspillet har vært en straff snarere enn en fornøyelse.

Gomez, som har vært landslagssjef i tre og et halvt år, sa at han hadde fotballpresident Alvaro Finas støtte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder