ARGENTINA-TRENER: Alejandro Sabella leder den argentinske troppen, som i kveld skal spille semifinale mot Nederland. Foto:Victor R. Caivano,Ap

Sabella: – Brasils braktap viser fotballens skjønnhet

Argentinas landslagssjef Alejandro Sabella var mektig imponert over den tyske seieren mot Brasil, men vegret seg for å gni sjokkresultatet inn hos erkerivalen.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Brasil og Argentina er Sør-Amerikas største rivaler, og tyskernes fantastiske seier ble nok også feiret av argentinere, som koser seg når de gulkledde får bank.

Det tok ikke lang tid før Argentinas landslagssjef Sabella uttalte seg om det mildt sagt overraskende resultatet, men han fokuserte på hvor gode tyskerne hadde vært framfor å snakke om hvor svake Brasil hadde vært.

VG Live:Følg semifinalen her!

– 7-1 er helt klart ikke et normalt resultat når to supermakter møtes. Tyskland er et meget godt lag og kommer alltid til semifinalen eller finalen. De var klart best og vant. Fotballen er av og til slik. Noen ganger skjer ting du ikke hadde ventet, og det viser fotballens skjønnhet, sier han.

Argentina skal kjempe om den andre finaleplassen når de møter Nederland onsdag kveld. Passerer de det hinderet, får de sjansen til å ta revansj for flere forsmedelige VM-tap.

I de to siste VM-turneringene har Argentinas deltakelse endt i kvartfinalen etter tap for Tyskland.

For fire år siden tapte de hele 4-0, mens de røk ut etter straffer i 2006. De tapte også VM-finalen for Tyskland i 1990. (NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder