TRØBBEL: Mari Balotelli, som her markerer hat trick mot Aston Villa 28. desember, risikerer operasjon på det skadde kneet. Foto: AP

TRØBBEL: Mari Balotelli, som her markerer hat trick mot Aston Villa 28. desember, risikerer operasjon på det skadde kneet. Foto: AP

Balotelli risikerer ny operasjon

Manchester City-spissen er beordret til å hvile den neste måneden. Det kan ende med ny operasjon.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Av Stein-Erik Stormoen

20-åringen har allerede mistet betydelig deler av sesongen etter at han ble skadet i debuten mot Timisoara. Han er ikke sett på banen siden han scoret hat trick mot Aston Villa 28. desember.

Det er det samme kneet som gir ham problemer igjen, melder Sky Sports.

VG Nett-leser:Stakkars Balotelli...Diskuter saken her!

City-trener Robert Mancini innrømmer at skaden på spissen som ble hentet fra Inter Milan i sommer gir ham masse bekymringer.

- Marios kne er ikke bra. Forhåpentlig blir alt ok, men det er det samme kneet og det uroer meg fordi han nettopp har gjennomgått en operasjon, og nå, etter å ha vært tilbake i to måneder, har han et nytt problem med det, sier Mancini.

Heldigvis for City, har de nettopp fått på plass angriperen Edin Dzeko fra Wolfsburg. Den bosniske spissen begynte med å hetse fansen til byrivalen Mancester United da han ble presentert. Det fører selvfølgelig til populæritet blant City-tilhengerne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder