SCORET IGJEN: Michael Owen (nummer to fra høyre) gratuleres av Michael Carrick, Darren Fletcher og Fredrerico Macheda etter mandagens scoring. Foto: Reuters

Owen scoret igjen

Det var mange som sa han ville være et dårlig kjøp, men Michael Owen har levert varene i sine debutkamper for Manchester United. Mandag ble det mål igjen.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Owen ble nylig hentet til de røde djevlene, og kritikerne undret på om det ville være en genistrek av Sir Alex Ferguson, eller om 29-årige Owen ville bli en flopp, à la det han ble i Newcastle.

I debutkampen svarte spissen med å gjøre mål mot et sammensatt malaysisk lag. Mandag gjorde han det samme igjen. Etter 13 minutter fyrte han løs fra kort hold, og scoret sitt annet mål på like mange kamper.

Da hadde nettopp tenåringen Federico Macheda ført United i føringen i kampen mot det sammensatte malaysiske laget. Til tross for en rekke sjanser, ble det med to mål for United.

For Owen smakte det sikkert mer enn godt nok med det ene han fikk. 29-åringen viste fram måljegerferdighetene da han fikk tak i en løs ball i feltet, og uten problemer satte den i nettet.

Før kampen ble det avholdt ett minutts stillhet for å minnes ofrene etter fredagens bombeangrep i Jakarta.

United skulle egentlig ha møtt et indonesisk lag mandag, men avlyste turen etter at hotellet laget skulle bo på ble rammet av eksplosjonen som drepte minst åtte personer.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder