Zlatan til VG om skaden: – Det går veldig bra

SLEPENDEN (VG) Etter mange timer med møter om sitt eget klesmerke, tok Zlatan Ibrahimovic (35) seg tid til både bilder med fans og spørsmål fra VG.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– Det går veldig bra. Veldig bra, sier den svenske stjernen til VG på spørsmål om hvordan det går med kneskaden som etter alt å dømme betyr slutten på hans Manchester United-karriere.

Ibrahimovic var tirsdag på plass ved Varners kontorer på Slependen, der han var i timeslange møter om sitt eget klesmerke «A-Z».

Mellom ti og 20 supportere hadde stilt opp allerede klokken ett, da de hadde fått nyss om at den svenske spisskjempen var i landet. De fleste av dem hadde gitt opp i god tid før Zlatan kom gående ut av lokalet rundt klokken 18.30.

Fått det med deg? West Ham har solgt Håvard Nordtveit

Spøkte med Norge-overgang

Iført svart skinnjakke og svart caps fra sitt eget klesmerke tok Zlatan seg tid til å posere med de fem guttene som hadde vært tålmodige nok til å vente på at han skulle komme ut. «Selvsagt», svarte han på spørsmål om å stille opp på bilder.

Mens Zlatan står og poserer med en av guttene, spør Nettavisens reporter om han kommer til å spille i USA neste sesong.

– Jeg kommer til Norge, svarer han spøkefullt.

Les også: Mourinho etterforskes for skattefusk

– Veldig bra møte

På vei inn i en svart bil svarer Zlatan på to nye spørsmål fra VG:

– Hvorfor er du i Norge?

– Business.

– Var det et godt møte?

– Veldig bra. Veldig bra møte. Business.

Så forsvant Zlatan Ibrahimovic, som i løpet av oppholdet på Slependen fikk levert take-away-sushi fra en restaurant i nærheten.

Lest denne? Presidenten bryter stillheten om Ronaldo

35-åringens kontrakt med Manchester United utløper i slutten av måneden. Ibrahimovic, som scoret 28 mål i sin første sesong i klubben, gjennomførte en vellykket operasjon i USA i mai, men er trolig ikke spilleklar igjen før i januar.

Zlatan trener seg for øyeblikket opp igjen på Manchester Uniteds treningsanlegg i Carrington. Agenten Mino Raiola forteller til italienske Gazzetta dello Sport at spilleren har stående tilbud fra flere steder.

– Det går fint med Ibra. Han har fått så mange tilbud, fra USA og andre steder, sier agenten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder