I SJOKK: Manchester City-trener Pep Guardiola skriver på Twitter at han er i sjokk etter terrorangrepet i Manchester mandag kveld.
I SJOKK: Manchester City-trener Pep Guardiola skriver på Twitter at han er i sjokk etter terrorangrepet i Manchester mandag kveld. Foto: Anthony Devlin AFP

Britiske medier: Guardiolas familie var på konserten

FOTBALL

Ifølge britiske medier var familien til Manchester City-manager Pep Guardiola til stede på Ariana Grande-konserten som ble rammet av et terrorangrep mandag kveld.

Publisert: Oppdatert: 23.05.17 15:58

Sky Sports og Telegraph er blant mediene som melder at Guardiolas kone Cristina Serra og deres to døtre, Valentina og Maria, var til stede på konserten i Manchester Arena, der 22 personer ble drept og 59 såret etter en eksplosjon.

Alle tre kom seg trygt og uskadd hjem fra konserten, skriver britiske medier.

Les også: Åtteåring drept i terrorangrepet

Det er ifølge Telegraph uklart hvorvidt Guardiolas familie fortsatt var til stede på Manchester Arena da eksplosjonen gikk av rundt klokken 23.30 mandag kveld.

Avisen skriver at Manchester City ikke har ønsket å kommentere opplysningene.

Pep Guardiola har reagert på terrorangrepet på sin offisielle Twitter-konto, men nevner ingenting om sin egen familie:

Den Barcelona-baserte avisen Mundo Deportivo skriver at Guardiolas familie fortsatt er i sjokktilstand etter den skremmende opplevelsen mandag kveld.

Pep Guardiola skulle, ifølge Telegraph, reise til Abu Dhabi for å vurdere den nylig avsluttede sesongen sammen med klubbeier Khaldoon al-Mubarak. Nå skal det være usikkert om den katalanske manageren reiser eller blir værende med familien i Manchester.

Manchester City har kommet med en presseuttalelse om terrorangrepet:

– Våre tanker er med folket i Manchester og alle som preges av de forferdelige hendelsene i gårsdagens Manchester Arena-angrep, skriver klubben.

Etihad Stadium, klubbens hjemmebane, blir brukt som støttesenter etter terrorangrepet.

Her kan du lese mer om