EN NY ABDELLAOUE MARKERTE SEG: Moa er borte, men Vålerenga har fortsatt Mos. Han kom inn fra benken og la på til 3-0 i mandagskampen mot Sandefjord. Foto: Scanpix

Her punkterer lillebror Abdellaoue kampen!

ULLEVAAL (VG Nett) (Vålerenga - Sandefjord 3-0) To scoringer av Luton Shelton (24), og ett av Moas lillebror Mos (22) sørget for at ingen savner Moa i Vålerenga. Foreløpig.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

VG LIVE:Referat fra kampen!

Før helgen forsvant Mohammed «Moa» Abdellaoue til tysk bundesliga og Hannover 96. Toppscoreren har scoret 15 mål for Vålerenga denne sesongen, men gamle lagkamerater klarte seg godt uten landslagsspissen mandag kveld.

- Alle lag som mister en så god spiller som Moa merker det, men vi har andre som får muligheten og gjør en bra jobb. Jeg syns det var en lagseier, sier Vålerenga-trener Martin Andresen.

VG LIVE:Se intervju med Andresen her!

Morten Berre tok spissplassen fra start, men hadde ingen stor kamp. Likevel ble det til slutt en komfortabel seier til Vålerenga.

Shelton-show

Etter en målløs førsteomgang, ble det tidlig tydelig etter pause hvem som skulle styre showet. Før minuttet var spilt hadde Shelton en gedigen sjanse, men avsluttet utenfor fra kloss hold.

VG LIVE:Se Shelton misse her!

Jamaicaneren skulle gjøre det godt igjen, og bare seks minutter senere sørget han for 1-0. Men mye av æren skal Bojan Zajic ha. VIF-fansens kulthelt serverte ballen på fat for Shelton som sto inne foran mål og enkelt kunne trille inn kampens første mål bak Sandefjord-keeper Joacim Heier.

Artikkelen fortsetter under bildet!

SCORET TO: Luton Shelton rundet Joacim Heier før han satte inn 2-0-målet. Foto: Scanpix


VG LIVE:Se Shelton sende Vålerenga foran!

Fem minutter senere var det duket for Shelton igjen, og denne ganen leverte han varene på egenhånd. Etter å ha blitt spilt frem av Mohammed Fellah lurte han bort Espen Nystuen, rundet keeper og hamret ballen i nettet.

VG LIVE:Se Shelton legge på til 2-0!

Mos-mål

På overtid fikk innbytter Mustafa «Mos» Abdellaoue ballen fra Harmeet Singh og avsluttet iskaldt i det lengste hjørnet.

VG LIVE:Se kampens siste mål her!

Det var relativt jevnspilt de første 45 minuttene på Ullevaal stadion, men vertene skapte som forventet de største sjansene.

VG LIVE:Se alle høydepunktene fra Ullevaal!

Nærmest kom Bojan Zajic da han skjøt et frispark i stolpen fra 25 meters hold. Etter mandagens seier tok Vålerenga tilbake andreplassen på tabellen, men har hele ni poeng opp til serieleder Rosenborg.

VG LIVE:Se Zajic' frispark i stolpen her!

Sandefjord ligger håpløst sist på tabellen, og har 12 poeng opp til Hønefoss på kvalifiseringsplass.

- Vi spilte en fin første omgang. Da skapte Vålerenga veldig lite. Etter pause mistet vi konsentrasjonen to-tre ganger og ble straffet. Vi er naive, og det er litt dumt forsvarsspill, men fortsatte likevel å skape en hel del muligheter. Kanskje like mange som Vålerenga. Vi må fortsette så lenge det er matematisk umulig å klare seg, sier Sandefjord-trener Patrick Walker.

VG LIVE:Se intervju med Walker her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder