50 LIGAMÅL: Lionel Messi puttet fire ganger mot Espanyol, og rundet med det 50 ligamål i en utrolig sesong. Foto: Reuters

50 LIGAMÅL: Lionel Messi puttet fire ganger mot Espanyol, og rundet med det 50 ligamål i en utrolig sesong. Foto: Reuters

Messis målrush fortsetter

Har scoret 50 seriemål

Ronaldo scoret på straffe for Real Madrid

Lionel Messis målrush vil ingen ende ta. Mot Espanyol scoret han alle fire mål da Barcelona vant 4-0.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Barcelona må nøye seg med sølv i serien og kom ikke til finale i mesterligaen, men skuffede tilhengere kan trøste seg med Messis makeløse scoringsshow. Lørdag markerte han trener Pep Guardiolas siste hjemmekamp på Camp Nou med to straffescoringer, et frisparkmål og et kontringsmål.

VGTV: Her scorer Messi 1-0VGTV: Her scorer Messi 2-0VGTV: Messi setter inn 3-0VGTV: Med denne straffen ordner Messi 4-0

Etter det siste målet løp den lille argentineren til sidelinjen og omfavnet Guardiola.

Allerede tidligere i uken slo Messi den 39 år gamle rekorden til Gerd Müller på 67 mål i ulike turneringer i en sesong. Lørdag kom han opp i 72.

Messi har scoret sju mål på fire dager etter at han greide hattrick også mot Málaga onsdag.

Real mot 100

Real Madrid kunne feire seriegullet allerede onsdag, og lørdag fikk flere av stjernene hvile. Det ble likevel 2-1-seier borte mot Granada. Cristiano Ronaldo scoret sitt 45. seriemål for sesongen, men han må se i øynene at han taper duellen mot Messi om å bli målkonge.

VGTV: Her utligner Ronaldo til 1-1

Seriemesterens seier satt langt inne. Laget lå under inntil Ronaldo utlignet på straffespark i det 81. minutt, og et selvmål av David Cortes på overtid gjorde at Real Madrid fortsatt har sjansen til å passere 100 poeng. Det skjer om Mallorca slås i siste runde.

Atlético Madrid fikk en god generalprøve for europaligafinalen mot Athletic Bilbao i Bucuresti onsdag. Koke og Adrian scoret i annen omgang da Málaga ble slått 2-1, og med den seieren er Atlético på femteplass oppe i ryggen på fjerdeplasserte Málaga.

Sikret tredje

Valencia slo Villarreal 1-0 med scoring av Jonas på overtid og har sikret tredjeplassen.

Athletic Bilbao fikk ingen kjempeoppkjøring til onsdagens finale, men greide med 0-0 mot Getafe iallfall å reise seg delvis etter hjemmesmellen mot Real Madrid onsdag.

Vadim Demidov spilte 90 nye minutter da Real Sociedad tapte 0-1 borte mot Osasuna.

PS! I samarbeid med Strive ser du 2 kamper fra storturneringen ICC på VG+ i sommer. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder