SCORET I VM: Ada Hegerberg jubler for scoring mot Elfenbenskysten under VM i Canada i fjor sommer. Foto: Matt Kryger , Reuters

Hegerberg fant seg proffkjæreste

Lyons landslagsspiller Ada Hegerberg (20) har funnet kjærligheten med IFK Göteborgs norske midtstopper Thomas Rogne (25).

Hegerberg la nyttårsaften ut et bilde på sin Instagram-profil av seg selv som holder rundt Thomas Rogne foran Big Ben i London.

– 2016 blir rått. Spesielt med han her! skrev Hegerberg og krydret teksten med et hjertesymbol.

– Jeg kan bekrefte at vi er kjærester, men noe utover det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Hegerberg til TV 2 fredag kveld.

Toppscorer i Champions League

Det har ikke lyktes VG å komme i kontakt med Hegerberg eller Rogne. IFK-stopperen er forøvrig bosatt i Göteborg der Hegerbergs søster Andrine spiller for Kopparbergs/Göteborg FC.

Ada Hegerberg scoret 26 mål på 21 kamper i sin debutsesong i franske Lyon. Så langt denne sesongen er 22 mål på kun 13 seriekamper fasiten.

20-åringen er med det helt suveren på toppscorerlisten i franske Division 1 Féminine. Åtte scoringer sikrer hun den samme statusen i kvinnenes Champions League.

Skrev ny kontrakt

I november forlenget hun kontrakten med ytterligere tre år og er nå knyttet til den franske klubben frem til 2019.

– Vi kom til en bra enighet. Det var et godt tilbud som det var vanskelig å takke nei til, sa Hegerberg da til VG.

Thomas Rogne spilte for Stabæk før han ble solgt til skotske Celtic i 2010. Etter et opphold i engelske Wigan skrev han i fjor under for IFK Göteborg hvor han sammen med Haitam Aleesami har utgjort halvparten av en meget solide forsvarsfirer.

Les også: Rogne kåret til Allsvenskans tredje beste spiller - fire nordmenn på topp 50

💙2016 blir rått. Spesielt med han her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder