SCORET I VM: Ada Hegerberg jubler for scoring mot Elfenbenskysten under VM i Canada i fjor sommer. Foto: Matt Kryger , Reuters

Hegerberg fant seg proffkjæreste

Lyons landslagsspiller Ada Hegerberg (20) har funnet kjærligheten med IFK Göteborgs norske midtstopper Thomas Rogne (25).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Hegerberg la nyttårsaften ut et bilde på sin Instagram-profil av seg selv som holder rundt Thomas Rogne foran Big Ben i London.

– 2016 blir rått. Spesielt med han her! skrev Hegerberg og krydret teksten med et hjertesymbol.

– Jeg kan bekrefte at vi er kjærester, men noe utover det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Hegerberg til TV 2 fredag kveld.

Toppscorer i Champions League

Det har ikke lyktes VG å komme i kontakt med Hegerberg eller Rogne. IFK-stopperen er forøvrig bosatt i Göteborg der Hegerbergs søster Andrine spiller for Kopparbergs/Göteborg FC.

Ada Hegerberg scoret 26 mål på 21 kamper i sin debutsesong i franske Lyon. Så langt denne sesongen er 22 mål på kun 13 seriekamper fasiten.

20-åringen er med det helt suveren på toppscorerlisten i franske Division 1 Féminine. Åtte scoringer sikrer hun den samme statusen i kvinnenes Champions League.

Skrev ny kontrakt

I november forlenget hun kontrakten med ytterligere tre år og er nå knyttet til den franske klubben frem til 2019.

– Vi kom til en bra enighet. Det var et godt tilbud som det var vanskelig å takke nei til, sa Hegerberg da til VG.

Thomas Rogne spilte for Stabæk før han ble solgt til skotske Celtic i 2010. Etter et opphold i engelske Wigan skrev han i fjor under for IFK Göteborg hvor han sammen med Haitam Aleesami har utgjort halvparten av en meget solide forsvarsfirer.

Les også: Rogne kåret til Allsvenskans tredje beste spiller - fire nordmenn på topp 50

💙2016 blir rått. Spesielt med han her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder