FØRSTE SIGNERING: Mark Dempsey (i midten) var den første Ole Gunnar Solskjær hentet til Manchester United.  Her sammen med Solskjær og trener Mike Phelan på trening i Manchester.

FØRSTE SIGNERING: Mark Dempsey (i midten) var den første Ole Gunnar Solskjær hentet til Manchester United. Her sammen med Solskjær og trener Mike Phelan på trening i Manchester. Foto: Tom Purslow / Manchester United

Solskjær-assistent Mark Dempsey sendt til sykehus i Australia

Solskjær-assistent Mark Dempsey måtte kjøres til sykehus i Australia på grunn av dehydrering. Manchester United møter kl. 13.00 Perth i sommerens første treningskamp.

Ifølge The Sun begynte den tidligere Molde-, Haugesund-, Start- og Kongsvinger-treneren å føle seg dårlig på hotellet Crown Tower. Han kollapset og det skal ha skapt oppstandelse i United-leiren.

Derfor hentet han Dempsey til United

Den 55-årige United-treneren ble hentet i ambulanse og kjørt til sykehuset.

Der skal Dempsey ha blitt satt på drypp og har det nå etter forholdene bra.

– Alt er bra. Jeg har snakket med ham nå, er Dempseys kone Susan sitert på.

Dempsey skal ha kollapset etter søvnproblemer på grunn av den store tidsforskjellen til Australia.

Også Pogba fikk seg en smell i Australia:

– Han er fortsatt på sykehuset, men kanskje blir han skrevet i løpet av morgenen. De har ham til observasjon. Han er satt på drypp på grunn av dehydrering, sier kona.

Dempsey spilte i sin tid to kamper for Manchester United. Han har jobbet under Solskjær i både Molde og Cardiff og ble sist vinter hentet til United som en av den norske managerens assistenter.

les også

Mark Dempsey sang seg til lønnsforhøyelse fra Alex Ferguson

Dempsey har tilbragt til sammen åtte sesonger i norsk fotball. Fem av dem som Solskjærs assistent i Molde. Han har hatt hovedansvaret i Haugesund hvor han trakk seg fra jobben 14. juli 2016. Han trente senere svenske Djurgården.

I fjor ble Dempsey satset på som Start-trener, men fikk sparken allerede 18. mai på grunn av svake resultater. Han hadde senere i sesongen treneransvaret for Kongsvinger på nivå 2.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder