Sammenligner United og City: – Har aldri vært så overlegne

Bare én utespiller i Manchester United ville ha kommet med i Pep Guardiolas 18-mannstropp på en kampdag for City, mener Manchester Evening News sin ekspert.

Her er tirsdagens oddstips!

Det er Manchester Evening News-eksperten Stuart Brennan som hevder dette i en fersk kommentar.

– Den ene utespilleren er Harry Maguire, og han ville også ha spilt i blått om ikke de hadde nektet å betale Leicesters utpressingspris på 80 millioner pund. At United faktisk betalte det, viser deres desperasjon, skriver Brennan.

– City har aldri vært så overlegne, hevder han.

Etter syv serieomganger er det syv poeng fra Manchester City på 2. plass til Manchester United på 10. plass.

les også

Solskjærs oppførsel overrasker: – Ulikt ham

Mens United frister tilværelsen i Europa League, spiller City tirsdag Champions League mot Dinamo Zagreb.

Brennan mener at David De Gea er den eneste United-spilleren utenom Maguire som ville ha klart å komme med i Citys kamptropp, og han argumenterer for at det ikke er en selvfølge at han skulle få startplassen på bekostning av Claudio Bravo, selv om spanjolen er den som er desidert best til å hindre baklengsmål.

Onsdag er det Vikinglotto: 116 millioner!

Manchester Evening News-eksperten er soleklar på at Citys spisser og midtbanespillere er soleklare valg på et felles Manchester-lag.

Paul Pogba kunne være aktuell, men ifølge Brennan jobber han ikke hardt nok til å komme med på et City-lag.

les også

Kjempebrøler hindret Solskjær-opptur mot Arsenal: – Et dårlig mål å gi bort

– Pogba ville ikke være i nærheten av en kampdagtropp for City, med mindre han var villig til å svette og slite som Kevin De Bruyne, Bernardo Silva og til og med David Silva gjør, skriver Stuart Brennan.

Den eneste United-spilleren han ville ha med i startoppstillingen, er Harry Maguire.

– Aymeric Laporte er den beste midtstopperen i Manchester, men Maguire - i sin nåværende form - kommer foran John Stones og Nicolas Otamendi, fastslår Manchester Evening News-journalisten, som ikke alle er like fornøyd med:

VG-tips: Manchester City-Dinamo Zagreb: HKP (0-2).

* Manchester City gjør så godt de kan med å halse etter Liverpool i Premier League-toppen. I en herlig kamp som bølget frem og tilbake vant City 3-1 borte mot Everton lørdag aften - en bane som City tradisjonelt har slitt veldig på. City-Fernandinho har steppet inn i midtforsvaret etter at både Laporte (f) og Stones (f) har pådratt seg skader.

* 3-0-borteseieren i CL-gruppens åpningskamp mot Sjakthar har gitt laget en ekstra autoritet. Hjemme har City vunnet ni av 11 seneste gruppespillkamper (CL).

* Dinamo Zagreb sjokkvant - kanskje for noen - hele 4-0 over italienske Atalanta i sin CL-høstpremiere. I hjemlig kroatisk liga holder Zagreb-klubben 2.plass med 6-1-2-flyt og 16-4 i mål. Majer (mb) er ute. Théophile-Catherine (f) må helsesjekkes.

Oddsen er 1,65 og spillestopp er kl. 20.55. Kampen ser du på Viasport1.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool23221054153967
2Manchester City24163565273851
3Leicester City24153652242848
4Chelsea2412484132940
5Manchester United249783629734
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder