- En umenneskelig prislapp

Stortalentet Håvard Nordtveit (16) er irritert over at FK Haugesund ikke kom til enighet med Arsene Wenger og Arsenal søndag kveld.

Gunnhild Baade
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

- Irriterende, sier hovedpersonen selv dagen etter at Haugesund takket nei til Arsenals tilbud, skriver Haugesunds Avis.

Arsenal-manager Arsene Wenger satt selv på tribunen og overvar oppgjøret mellom Haugesund og Notodden søndag ettermiddag. Senere på kvelden møtte han ledelsen i førstedivisjonsklubben til samtaler på et hotell i sentrum av vestlandsbyen.

Det endte med et konkret tilbud fra den engelske toppklubben, men dette var ikke godt nok for Haugesund.

- Den prisen FKH kommer med er umenneskelig, den er i overkant for mye, sier Nordtveit som ikke vil nevne hvilke summer det dreier seg om, skriver Haugesunds Avis videre.

Haugesunds stortalent ønsker å bli Arsenal-spiller allerede denne sesongen, mens klubben ønsker å beholde unggutten ut sesongen.

Svært ettertraktet

16-åringen har lenge vært en ettertraktet spiller for flere europeiske storklubber. I november i fjor var den unge midtbanespilleren på treningsopphold i Manchester United. Det skal ha endt med et bud fra storklubben, som Haugesund takket pent nei til.

Tilbudet den gang skal ha vært på nærmere 400.000 kroner, ifølge Haugesunds Avis.

Kontrakten til Håvard Nordtveit varer ut 2009-sesongen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder