I HARDT VÆR: Sergio Ramos, her fra Champions League-finalen mot Liverpool, er i hardt vær om dagen. Foto: HANNAH MCKAY / X03696

Hevder Sergio Ramos og familien måtte bytte nummer etter drapstrusler

Livet som Champions League-mester for tredje gang på rad har ikke bare vært en dans på roser for Sergio Ramos (32).

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det har stormet rundt den spanske midtstopperen etter Champions League-finalen. Etter at Liverpools største stjerne, Mohamed Salah, måtte byttes ut etter å ha skadet skulderen i en duell med Sergio Ramos, har mange ment at han gjorde det med overlegg.

Noen har gått så langt som å true Ramos og hans familie på livet – gjentatte ganger. Det melder spanske COPE.

les også

Ramos – du er en banditt

32-åringens familie skal faktisk ha mottatt så mange trusler via både SMS og taleanrop at de skal ha byttet til nye telefonnumre.

Turbulent tid

Avisen skriver også at familien har tatt hendelsene videre til det spanske politiet, som jobber med å få orden på situasjonen.

Den norske hockeystjernen Mats Zuccarello fyrte nylig løs mot Ramos-kritikerne, omtalte kritikken som «en heksejakt», at stopperkjempen umulig kan ha skadet Salah med overlegg, og tvitret følgende:

«Hadde vi fostret vinnerskaller som han her hjemme, hadde vi kanskje vært noe annet en b/c-nasjon i de største sportene i verden!»

les også

Er du VGs beste VM-tipper? Spill VM-profeten!

I kjølvannet av Champions League-finalen har også Liverpools målvakt Loris Karius, som gjorde to store tabber i finalen, mottatt drapstrusler.

Nå har det har vært noen turbulente dager med store kontraster for Real Madrid-kapteinen.

Forrige lørdag fikk han som kjent en enorm opptur ved å vinne Champions League for tredje gang på rad, men torsdag ble han møtt av en sjokkbeskjed, da hans manager – og gamle lagkamerat – Zinédine Zidane, ga seg som manager i Real Madrid.

les også

Ødegaard med Zidane-melding: – Har lært så mye av deg

Nå må han prøve å legge alle distraksjoner til side, da han går i gang med forberedelsene til VM i Russland med det spanske landslaget, som skal møte Portugal, Iran og Marokko i gruppe B.

Han er også i skrivende stund aktuell med sin egen VM-sang, som ble lansert fredag.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder