KLAR: Herolind Shala poserer med Vålerenga-drakt. Foto: Vålerenga Fotball

Herolind Shala klar for Vålerenga

Herolind Shala (27) har signert en toårskontrakt med Vålerenga.

Fredag meldte VG at midtbanespilleren var enig med Oslo-klubben om en toårskontrakt, og at han skulle reise til lagets treningsleir på Marbella på lørdag.

Nå bekrefter Vålerenga i en pressemelding at Shala er klar. VIF betaler ingen overgangssum for landslagsspilleren fra Kosovo ettersom kontrakten hans med Start utløp ved nyttår.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

les også

Lædre Bjørdal klar for Vålerenga

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Shala har allerede rukket å trene to ganger med sine nye lagkamerater etter å ha ankommet Marbella lørdag kveld.

– Alt virker topp så langt. Jeg har blitt tatt veldig godt imot og nå gleder jeg meg bare til å komme ordentlig i gang, sier han og fortsetter:

– Vålerenga er en stor klubb som har ambisjoner, og det har jeg som spiller også. Jeg ønsker å være med å vinne noe, og det har jeg veldig tro på at vi kan gjøre her.

Sportslig leder Jørgen Ingebrigsten er fornøyd med den nye signeringen.

– Herolind er en meget fleksibel offensiv spiller, som med sine ferdigheter kan passe i flere roller hos oss. Vi har ønsket oss flere spillere med målpoeng i laget, og det har vi fått her. Over tid har han vist at han kan produsere både scoringer og assister med sitt gode venstrebein, sier han.

Han forteller at det over lengre tid har vært diskusjoner mellom Vålerenga og Shalas rådgivere for å få til overgangen. Shala var med Stabæk på treningsleir i januar, men valget falt til slutt på VIF.

les også

Storklubbene viser muskler: Eksperter uenige om hvem som ser sterkest ut

Til tross for økonomiske problemer i klubben har Vålerenga vært aktive på overgangsmarkedet i vinter. Fra før har Deyver Vega (fra Brann), Mathias Vilhjalmsson (Rosenborg), Johan Lædre Bjørdal (Zulte Waregem) og stortalentet Odin Thiago Holm (Ranheim) sluttet seg til VIF.

Samtidig har de lånt ut blant andre Amin Nouri (KV Oostende), Felipe Carvalho (Nacional) og Sam Johnson (Real Salt Lake FC).

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde25175357243356
2Bodø/Glimt25147454342049
3Odd2513663932745
4Rosenborg2511863931841
5Viking2511774334940
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder