KOM SAMMEN: Lionel Messi fikk følge av kjæresten Antonella Roccuzzo til kveldens Gullballen-utdeling i Sveits.

KOM SAMMEN: Lionel Messi fikk følge av kjæresten Antonella Roccuzzo til kveldens Gullballen-utdeling i Sveits. Foto:Ruben Sprich,Reuters

Messi med helomvending: – Vet ikke hvor jeg spiller neste år

Ble nummer to i Gullballen-kåringen

Først nektet Lionel Messi (27) helt for at han er på vei bort fra Barcelona. Så hintet han om å forlate klubben.

Øyvind Askeland
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var i forkant av mandagens Gullball-utdeling at Messi innrømmet at fremtiden er usikker. Messi fikk spørsmål om han ønsket å avslutte karrieren i Barcelona eller i argentinske Newell's Old Boys i hjembyen Rosario.

– Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, om jeg kommer til å spille i Newell's. Jeg vet ikke hvor jeg spiller neste år, selv om jeg alltid har sagt at jeg ønsker å avslutte i Barcelona. Men ingen vet hva framtiden bringer, svarte en kryptisk Messi da han fikk spørsmål om overgangsryktene.

Det er bare én dag siden den argentinske superstjernen avviste alle spekulasjoner om at han vurderer å skifte ut spill i Barcelona med en annen klubb.

Messi om ryktene søndag: – Ikke sant

Etter søndagens 3-1-seier over Atlético Madrid sa 27-åringen at han ikke hadde noe ønske om å spille noe annet sted. Samtidig avviste han ryktene om at han ønsket å få trener Luis Enrique sparket.

– Jeg har aldri krevd noe som helst for å bli og jeg har ingen intensjoner om å forlate klubben, sa Messi tydelig irritert til Barca TV, ifølge Daily Mail, og fortsatte:

– Jeg har hørt historier om at faren min allerede har snakket med Chelsea og Manchester City, men det er ikke sant.

Gullballen-nominert

Mandag kveld var Messi sammen med Real Madrids Cristiano Ronaldo og Bayern Münchens Manuel Neuer nominert til prisen som årets fotballspiller i verden, Ballon d'Or.

De tre møtte pressen i forkant av utdelingen. Der sådde altså Messi tvil om sin egen fotballfremtid, samtidig som Ronaldo fant plass til å hylle Martin Ødegaard.

Rundt klokken 20 ble Cristiano Ronaldo kåret til verdens beste fotballspiller for 2014..

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder