Legger seg langflat etter pinlig filming

IFK Norrköping-kapteinens pinlige filming forrige helg ble en hit på verdensveven. Nå gjør Andreas Johansson (37) som han gjorde i kampen mot AIK: Han legger seg langflat.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Jeg er virkelig ikke stolt av det som skjedde, sier Norrköping-kapteinen til klubbens hjemmeside. Akkurat det kommer kanskje ikke som noe sjokk.

For i helgen, da Norrköping tok imot AIK, gikk han noe - på grensen til ekstremt - lett i bakken i en situasjon med AIKs Mohammed Bangura. Episoden, som ender med at angriperen blir stående å le mens Norrköping-kapteinen ligger på bakken, har gått sin seiersgang på det store internett, og klippet kan du se over.

– Jeg mistet hodet helt i et lite øyeblikk, og det skammer jeg meg over. Det jeg gjorde var feil, og det hører ikke hjemme i fotballen. Når jeg ser slikt på TV, blir jeg forbannet, og jeg er ekstremt skuffet over at jeg selv gjorde det, sier en angrende synder.

Norrköping røk på et 2-1-tap hjemme mot AIK, og med det rykket IFK Göteborg, der Thomas Rogne og Haitam Aleesami spiller, ifra klubben. Også Djurgården gikk forbi Norrköping på tabellen, og nå er laget på tredjeplass, tre poeng bak Göteborg.

Fikk du med deg? Norsk back «årets forsvarer» halvveis i Allsvenskan

– Fra og med nå vil mitt fokus ligge på fremtiden, og nå på forberedelsene inn mot neste kamp. Mitt engasjement og vilje til å vinne kommer ikke til å påvirkes av denne saken, og nå kommer jeg til å jobbe enda hardere for å være et forbilde, både på og utenfor banen, sier Johansson, som legger den pinlige filmeepisoden bak seg.

– Som vanlig tok vi hverandre i hånden etter kampen, og for meg er saken over. Det er ingen «har feelings» mellom oss, konstaterer han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder