Mourinho med nytt Arsenal-stikk

Oscar til sykehus etter keeper-kollisjon

(Arsenal - Chelsea 0-0) José Mourinho kunne ikke dy seg da han ble spurt om hva han syntes om Arsenal-fansen «Kjedelige Chelsea»-sang.

  • Eivind Haugen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

- Kjedelig? Jeg synes ti år uten et ligagull er veldig kjedelig, sa Mourinho etter kampen.

Det endte målløst i en jevn og intens fotballkamp, men Chelsea følte seg snytt for i hvert fall ett straffespark.

Oscar ropte på straffe to ganger i løpet av kampens første femten minutter. Først etter syv minutter da han lett gikk i bakken etter en duell med Hector Bellarin, og i kampens fem minutter etter da han ble meid ned av Arsenal-keeper David Ospina.

Oliver lot spillet gå ved begge anledninger - noe som fikk en tydelig irritert Mourinho til å ta en skikkelig alvorsprat med fjerdedommeren.

BURDE HATT STRAFFE: Chelsea burde fått straffe i denne situasjonen da Oscar nærmest ble rugbytaklet av Arsenal-keeper Ospina. Foto:Eddie Keogh,

Etter kampen ville ikke Mourinho si noe om dommeren, men bekreftet at Oscar hadde blitt kjørt til sykehuset med det som trolig er en hjernerystelse

Halvtimen ut i oppgjøret ropte Chelsea nok en gang på straffe da Cesc Fabregas lurte landsmann Santi Cazorla. Sistnevnte slang ut en fot og traff den tidligere Arsenal-spilleren på leggen, men Oliver ga Fabregas gult kort for filming.

Chelsea-kaptein John Terry roste Olivers innsats etter kampen.

- Dommeren gjorde rett i alle situasjonene, mener jeg, sier han ifølge BBC.

VG LIVE:Fyldig sammendrag fra kampen

Arsenal ropte også på straffe da et Olivier Giroud-skudd gikk rett i henda på Gary Cahill, men heller ikke hjemmelaget ble hørt av Oliver.

Chelsea-spillerne jublet som om de hadde vunnet etter kampen. De leder nå Premier League med ti poeng med fem kamper igjen å spille.

- Vi nærmer oss ligagullet nå. Det er ikke sikret matematisk, men dagens resultat var et stort steg. Arsenal er et veldig bra lag med spillere i verdensklasse, men vi nøytralisterte dem. Det er i våre hender nå, sier Terry.

- Alle forventet at vi skulle komme hit og ligge dypt som vi gjorde mot Manchester United, men vi gjorde et forsøk i første omgang. I den andre holdt vi litt mer på ballen, sier Chelsea-kapteinen.

Arsenal kunne begynt å drømme om ligagull med seier, men midtstopper Per Mertesacker, som hadde en god mulighet mot slutten, innrømmer at det ser vanskelig ut nå.

- Vi ga alt, skapte et par sjanser og forsvarte oss bra. Det var en bra kamp, men ikke nok til å ta alle poengene vi trengte for å sloss om førsteplassen, sier tyskeren

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder