Viking røk ut i Bennys avskjed

(Viking-Celta Vigo 1-1) Viking var sjanseløse mot Celta Vigo, og forsvant ut av UEFA-cupen tross 1-1 i trener Benny Lennartssons avskjedskamp.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

Viking ble fullstendig utspilt i Spania, og tapte 0-3 for Celta Vigo i den første kampen. Heller ikke under kampen i Stavanger hadde nordmennene noen mulighet i det som var trener Benny Lennartssons avskjed med norsk fotball for denne gang.

Den russiske innbytteren Aleksander Mostovoi ga gjestene ledelsen etter 76 minutter. Men en annen innbytter, Hannes Sigurdsson, utlignet for Viking ni minutter senere.

Første omgang var jevnspilt, men det var gjestene fra Spania som hadde de største mulighetene. Catanha fikk en kjempesjanse allerede etter tre minutter, men han skled ballen over.

Etter pause klarte Viking til tider å legge et visst trykk på det spanske storlaget, men nordmennene var aldri i nærheten av å ta igjen forspranget fra den første kampen.

Viking sto for en formidabel bragd i den forrige runden da engelske Chelsea ble slått ut etter 1-2 i London og 4-2 i Stavanger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder