PÅ VEI BORT: Alexis Sánchez sin Arsenal-kontrakt går ut til sommeren, men chileneren kan være borte før den tid. Foto: Getty Images

Hevder Arsenal har satt januar-pris for Alexis Sánchez

Arsenal skal være bekymret for holdningene til Alexis Sánchez (29).

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Ifølge Daily Mail begynner både spillere og medlemmer av støtteapparatet å stille spørsmål ved chilenerens holdninger og hvor mye han faktisk bryr seg om klubbens prestasjoner når han selv er på utgående kontrakt.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Forventningen har hittil vært at Sánchez blir værende i Arsenal helt til kontrakten går ut til sommeren, for så å signere for Manchester City uten at gamleklubben får noen overgangssum i retur.

Ryktestorm: Hva skjer med Sánchez og Coutinho?

Men nå kan Arsenal-stjernen forsvinne raskere enn forventet, skal man tro Daily Mail. De skal ha avslått et bud på 60 millioner pund fra Manchester City i sommer, men skal nå være villige til å slippe spilleren for en langt lavere pris.

Avisen skriver at Arsenal skal være villige til å høre på bud på 35 millioner pund.

Sjekk det omstridte Sánchez-gliset som skapte spekulasjoner:

– Med mindre noe utrolig skjer

Manchester City og PSG er de to klubbene som kobles sterkest til Sánchez. Sistnevnte skal være interessert i å inkludere tyskeren Julian Draxler i en eventuell overgang, hevder Daily Mail.

Ifølge London Evening Standard er Manchester City forberedt på å vente til sommeren med å sikre seg Sánchez, men klubben vil angivelig sette inn støtet allerede i januar dersom de ser at PSG prøver å signere spilleren.

VG kårer verdens beste i 2017: United-keeper på topp | Lykketroll best i forsvar | Coutinho vraket | Ronaldo eller Messi?

Arsène Wenger hevdet for en måned siden at det er svært usannsynlig at Sánchez eller Mesut Özil, som også er på utgående kontrakt, forlater Arsenal i januar.

– I mitt hode blir de værende til sesongslutt. Med mindre noe utrolig skjer, kan jeg ikke se hvorfor det skulle endre seg, sa franskmannen ifølge Telegraph.

Spesialsending med stor analyse av Arsenal:

VGs tips: Arsenal snubler

Tre uavgjort på de fire siste Premier League-kampene har ført til at Arsenal har blitt passert av alle de andre antatte topplagene. Dermed er tre poeng borte mot Crystal Palace helt nødvendig for å henge med i kampen om Champions League-plass.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

De møter et Crystal Palace-lag som begynner å se solid ut. Roy Hodgsons menn står med åtte strake kamper uten tap i ligaen, inkludert to seirer på de tre siste. På hjemmebane har de faktisk ikke tapt siden starten av november mot Tottenham.

Crystal Palace sjokkerte Arsenal sist lagene møttes, ved å vinne hele 3-0 på Selhurst Park. Wengers menn har bare vunnet to av ni bortekamper denne sesongen, og vi ser for oss at de kan snuble her, ikke minst fordi troppen fremstår sårbar i et så tett kampprogram.

Vi anbefaler derfor et uavgjortspill til 3,45 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City26173667293854
3Leicester City26155654262850
4Chelsea2612594336741
5Tottenham Hotspur2611784334940
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder