Norsk fotballproff involvert i stygg bilulykke

STYGT SKADET: Branimir Poljac var involvert i en bilulykke i Tyrkia fredag. Her er han i Stabæk-drakt i 2003. Foto: Are Mathisen, VG

Tidligere Stabæk-spiller risikerer å bli lam

(VG Nett) Den norske fotballproffen Branimir Poljac (25) risikerer å bli lam etter en stygg bilulykke i Tyrkia fredag.

Artikkelen er over ti år gammel

Poljac var ifølge tyrkiske nettsteder på vei hjem fra trening, sammen med lillebroren Mario, da ulykken inntraff i går. Mario Poljac var på besøk i Tyrkia, men slapp unna den alvorlige bilulykken uten like alvorlige skader som storebror Branimir.

Den tidligere Stabæk- og Moss-spilleren skal ha pådratt seg store skader i nakken. Det er disse skadene som gjør at han risikerer å bli lam, melder TV 2.

- Branimir ble operert etter ulykken i går. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken akkurat nå. I dag går tankene til Branimir, broren og resten av familien hans, sier spillerens agent, Stig Lillejord, til VG Nett.

Flere spillere og lagledelsen i klubben Konyaspor skal være på plass på sykehuset for å støtte sin norske lagkamerat.

Poljac skal ha mistet kontroll over bilen sin i sving, og kjørt av veien. Bilen skal ha falt sju meter, før den landet på taket.

VG Nett-leser:- Det var kjipt å høre, håper det går bra med han.Diskuter her.

Fra Moss til Tyrkia i fjor

Branimir Poljac debuterte for Stabæk allerede i 2002, og har en fortid på det norske U21-landslaget. Han spilte sju sesonger på Nadderud, før veien gikk videre til Moss.

I januar 2009 overrasket Poljac mange med å skrive under for den tyrkiske toppklubben Konyaspor. Klubben topper i dag den nest øverste divisjonen i Tyrkia.

- Nå er jeg proff i utlandet, og dette har vært drømmen min hele tiden. Det er et ganske stort steg å bytte klubb fra Moss til Tyrkia, sa han til VG Nett etter at overgangen var et faktum i fjor.

VG Nett 20.01.09:1. divisjonsspiller blir Tyrkia-proff

Poljac, som er født i Norge og har kroatiske foreldre, startet sin karriere i Klemetsrud og KFUM Oslo.

OVERRASKENDE OVERGANG: Her har Branimir Poljac skrevet under for sin nye tyrkiske klubb i januar 2009. Foto: www.konyaspor.org.tr

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder