SNART TILBAKE TIL BERGEN: Huseklepp feirer etter å ha scort sitt første mål for Portsmouth. Nå er bergenseren trolig på vei tilbake til gamleklubben Brann. Foto: PA/ Tony Marshall

- Klubbene enige om Huseklepp

(VG Nett) Brann, Bari og Portsmouth skal ha inngått en muntlig avtale som henter Erik Huseklepp hjem igjen til Bergen, men ingenting er underskrevet endå.

Tora Systad Tyssen
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

En avtale som formaliserer overgangen kan bli underskrevet allerede i dag, fredag.

Det melder Bergens Tidende.

Erik Huseklepp gikk fra Brann til italienske AS Bari for femten millioner kroner i januar i fjor, før han i fjor sommer ble solgt videre til engelske Portsmouth.

Fremdeles skylder Bari penger for overgangen for et og et halvt år siden, og avtalen som henter Huseklepp tilbake til Brann forutsetter at italienerene overfører 800 000 euro til bergensklubben.

Brann og Erik Huseklepp har blitt enige om en avtale som sikrer spilleren en lønn rett under tre millioner kroner i året i tillegg til bonuser. Avtalen varer i fire og et halvt år, og bilfirmaet Auto 23 har tilbudt seg å subsidiere sign-on-fee for Huseklepp.

Huseklepps engelske klubb, Portsmouth, sliter veldig med økonomien, og har ikke råd til å lønne spilleren. De er derfor villig til å la han gå til Brann gratis bare for å slippe lønnsutgiftene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder