Rekord-Ronaldo kunne ikke forhindre Juventus-tap

(Verona – Juventus 2-1) Cristiano Ronaldo (35) fortsetter å banke inn mål for sitt Juventus. Nå har han scoret i ti strake ligakamper, men denne gang holdt det ikke til seier.

En overstegsfinte og pang i mål. Slik scoret Cristiano Ronaldo da han åpnet målshowet mellom Juventus og Verona lørdag kveld.

35-åringen kunne juble for mål i sin tiende strake ligakamp, og på de har han notert seg for solide 15 nettkjenninger. Det er også klubbrekord. Den tidligere tilhørte David Trezeguet med mål i ni på rad.

Siden 14. november har Ronaldo spilt 15 kamper i alle turneringer, bare gått målløs av banen to ganger (én i Supercupen og én i Champions League) og jublet for godkjent mål totalt 21 ganger.

– Han er i brutal form, konstaterer Strive-kommentator Per-Jarle Heggelund og legger ved bilde av statistikken.

Lørdagens scoring bringer Ronaldo opp på 20 ligamål, noe han har rundet i løpet av sine siste 11 sesongens som profesjonell fotballspiller.

I Serie A holder det til en 2. plass på toppscorerlisten, der han bare er overgått av Lazios Ciro Immobile.

les også

Roser Ronaldo etter denne gesten

Målet holdt imidlertid ikke til seier, for portugiserens scoring i det 65. minutt ble utlignet 10 minutter etterpå av Fabio Borini. Og fem minutter før slutt ble Giampaolo Pazzini matchvinner da han scoret på en straffe tildelt etter bruk av VAR.

Resultatet gjør at det blir enda mer spennende i toppen av Serie A.

Juventus leder med 54 poeng på 23 kamper, mens Inter er nummer to, tre poeng bak og med én kamp mindre spilt. Inter møter Milan til byderby søndag.

Verona ligger for øvrig på 6. plass i ligaen. Laget har 34 poeng.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder