INNRØMMET FEIL: Rune Almenning Jarstein tok på seg skylden for RBKs baklengsmål mot LSK. Foto: Scanpix

Lar seg ikke stresse av RBKs keeperjakt

LERKENDAL (VG Nett) Rune Almenning Jarstein tok på seg skylda for RBKs baklengsmål søndag, men bryr seg ikke om at trønderne er på konstant keeperjakt.

 • Wegard Bakkehaug

Artikkelen er over 11 år gammel

Sportssjef Erik Hoftun har tidligere i sommer ikke lagt skjul på at Rosenborg er på utkikk etter en ny målvakt. Både iranske Mehdi Rahmati og fjorårets FFK-målvakt Daniel Örlund er blitt satt i forbindelse med serielederen.

Les også:Örlund ønsket i Rosenborg

Det tar ikke nattesøvnen fra Almenning Jarstein, som er fullstendig klar over at han kan vente seg en ny konkurrent da både Alexander Lund Hansen og Espen Johnsen har kontrakter som går ut etter denne sesongen.

Les også:- Iransk keeper i diskusjon med RBK

- De må jo ha en ny keeper. Jeg føler jeg er i god form og utvikler meg hele tida. At det kommer en ny målvakt motiverer meg bare til å stå på videre, sier Almenning Jarstein til VG Nett.

Han irriterte seg kraftig over LSKs ledermål på Lerkendal søndag. Almenning Jarstein kom i fokus etter en scoring trener Erik Hamrén beskrev som "en stor feil" da han ropte ut at han hadde kontroll, og Edwin Eziyodawe snappet ballen mellom keeperen og Kris Stadsgaard for så å sette den i tomt bur.

VG Live:Se Jarstein-missen her!

- Jeg ropte keeper så det er mitt mål. Jeg hadde håpet Kris kunne sperre av Edwin, men jeg feilberegnet litt, innrømmer den tidligere Odd Grenland-målvakten.

På de to øvrige LSK-sjansene på Lerkendal søndag ble Almenning Jarstein avgjørende for hjemmelaget med sterke redninger både på skuddet til målscorer Eziyodawe midtveis i første omgang og en nikk fra Olivier Occean på stillingen 1-1 etter pause.

VG Live:Se alle høydepunktene fra RBK-LSK her!

- Det var surt med den scoringen de fikk for jeg følte det gikk veldig bra ellers, kommenterer Almenning Jarstein.

Sportssjef Erik Hoftun jobber med å hente en ny målvakt til Lerkendal samtidig som klubben ønsker å selge noen av sine stjerner. Trønderne har budsjettert med drøyt 21 millioner i spillersalg.

- Jeg vet ikke hva som skjer. Vi får se, svarer Hoftun kort på VG Netts spørsmål om det vil bli noen overgangsaktivitet i RBK den kommende uken.

Spesial:VG Nett følger Rosenborg

Mer om

 1. Rosenborg BK

Flere artikler

 1. - Daniel Örlund klar for Rosenborg

 2. Berg: - Selvfølgelig en billig straffe

 3. Rosenborg henter ung FFK-keeper

 4. Overtidsdrama da RBK tapte

 5. - AIK-keeper aktuell for Rosenborg

Fra andre aviser

 1. Straffe reddet RBK

  Aftenposten
 2. - I dag viste vi attityd

  Aftenposten
 3. Hamrén feiret seieren med svigerforeldrene

  Aftenposten
 4. - Örlund klar for RBK

  Aftenposten
 5. Rosenborg økte forspranget

  Fædrelandsvennen
 6. – Klart klubber tar kontakt

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no