DRO RETT HJEM: Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson (i hvite hansker) var opptatt av å rekke konas fødsel.
DRO RETT HJEM: Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson (i hvite hansker) var opptatt av å rekke konas fødsel.

Thorsteinsson hastet hjem til fødeklar kone

Sandnes Ulf-treneren: - Jeg måtte ha byttet han ut uansett resultat

FOTBALL

UKI ARENA (VG Nett) (Ullensaker/Kisa-Sandnes Ulf 0-4) Sandnes Ulfs Steinthor Thorsteinsson ble byttet ut ti minutter før slutt for å rekke flyet hjem til Sandnes og sin fødeklare kone.

  • Pernille Ingebrigtsen
Publisert: Oppdatert: 22.11.12 00:35

Steinthor Thorsteinsson har de to siste kampene vært usikker til start på grunn av konas fødsel. Den kvikke islendingen venter sitt andre barn, og termindatoen er allerede passert.

Les også: - Ull/Kisa spilte dritkjedelig

Sandnes Ulf-spilleren har hatt et stort ønske om å få være med på fødselen, og ventet derfor helt til kampdag med å bestemme seg for om han ble med til Jessheim. Det gjorde han, men han kom etter resten av troppen, og dro hjem før den.

- Det er fantastisk at vi fikk han med i denne kampen. Han reiste hit med et fy klokken fire, og så reiste han hjem halv ti, forteller Sandnes Ulf-trener Asle Andersen til VG Nett.

- Så han måtte av banen så han skulle nå flyet hjem. Jeg måtte ha byttet han ut uansett resultat. Flyet stod og ventet klokken halv ti, og det var avtalen med Steinthor og kona. Så jeg hadde lite valg der, smiler Andersen og forteller at fødselen ikke var i gang da Thorsteinsson forlot UKI Arena.

Hjemme satt en skadet Sandnes Ulf-kaptein Aksel Berget Skjølsvik sammen med sin kone og hadde fødselsvakt for Thorsteinsson - med den oppgaven å ringe om noe skjedde underveis i kampen.

- Jeg får vel rette en stor takk til Aksel som tok på seg den jobben slik at vi fikk Steinthor med i kampen, ler Andersen.

- Fikk han lov å sjekke mobilen i pausen?

- Ja, han lurte seg bort, men det skal han få lov til, sier en storfornøyd Sandnes Ulf-trener.

Her kan du lese mer om