Hva er dette?

KOMPANJONGER: Mauro Icardi kysser kona Wanda Nara etter en kamp mot AC Milan den 21. oktober i fjor. Hun er også spillerens agent. Foto: STEFANO RELLANDINI / REUTERS

Icardi-drama i Inter: Strippet for kapteinsbindet - droppet kamp

Da stjernespiss Mauro Icardi (25) ble strippet for kapteinsbindet i Inter, svarte han med å utebli fra Europa League-kampen mot Rapid Wien.

 • Jonas Wikborg

Artikkelen er over ett år gammel

Her er søndagens oddstips

– Icardi ble kalt opp, men han valgte ikke å dra til Wien, forklarte Inter-manager Luciano Spalletti til Sky Sports, ifølge Goal.

Selv har spilleren, via bilder på Instagram, hintet til at uteblivelsen skyldtes skade, men det nevnte ikke Spalletti på sin pressekonferanse. Det er uansett spesielt det som foregår med Inter-spissen.

For litt over et halvt år siden så alt rosenrødt ut for ham i klubben, og forrige sommer viste han også sin kjærlighet til klubben ved å poste et bilde av seg selv presentert som Inter-spiller og teksten «fortsettelse følger». I høst gjorde han dette:

Men nå er situasjonen en helt annen.

Denne uken ble Icardi strippet for kapteinsbindet i klubben, og han svarte altså med å utebli i Inters 1-0-seier borte mot Rapid Wien i Europa League.

– Klubben ønsker å informere om at Samir Handanovic er den nye kapteinen, er den korte meldingen Inter har lagt ut på Twitter om kapteinsbyttet.

Spilleren selv har svart med en kryptisk beskjed på Instagram:

Det hele dreier seg om penger.

Mauro Icardi bruker sin kone Wanda Nara som agent, og den kontroversielle kvinnen, som var involvert i dette berømte trekantdramaet, er ikke redd for å komme med frittalende uttalelser.

les også

Hun avgjør superspissens fremtid

Pluss content

Ifølge Calcio Mercato virket Icardi og Inter nær en avtale om en kontraktsforlengelse forrige sommer, men det skjedde aldri. Samtidig uttalte Wanda at det var mange klubber som var ute etter spissen.

Spill inntil 20 mill. på Keno her!

Det italienske nettstedet skriver at Icardi-ekteparets økonomiske krav til Inter er for stort for en klubb som samtidig må passe på å ikke bryte Financial Fair Play-prinsippene.

Om situasjonen ikke forandrer seg, virker det å gå mot Inter-exit for Icardi til sommeren. Juventus, Real Madrid og Chelsea er klubbene som blir nevnt mest hyppig som hans neste stoppested.

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår.

VGs tips: Under 2,5 mål

Serie A. Spiller stjernespiss Mauro Icardi etter de siste dagers dramatiske utvikling? Trolig ikke, og selv om argentineren har slitt foran mål i det siste, er ikke det godt nytt for et Inter-lag som sliter med scoringene. Siden 2-2-kampen mot Roma den 2. desember har klubben spilt ni ligakamper, alle av det målfattige slaget. Fire kamper er vunnet 1-0, tre er tapt med samme sifre, én uavgjort har endt 1-1 og én kamp har endt uten mål. På den andre siden har ikke Sampdoria scoret i de siste to ligakampene.

Oddsen på under 2,5 mål viser solide 1,82, og om du ønsker å spille det, kan du gjøre det her. Spillestopp er 17.55 - kampen kan du se på Strive.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips
 2. Serie A
 3. Internasjonal fotball
 4. Inter Milan

Flere artikler

 1. Spillerkona som skaper bråk i storklubben

 2. Piatek vekker oppsikt: – Imponerer mer enn Ronaldo

 3. Lukaku kan bli «20-målsspiss»

 4. Pluss content

  Stor analyse: Slik må storklubbene i Serie A handle i sommer

 5. Ekspert om Ronaldos første halvår i Juventus: – Har levert på et skyhøyt nivå

 6. Haaland jakter 41 år gammel mål-rekord: – Ekstreme ferdigheter

Fra andre aviser

 1. PSG kjøper storscorer

  Aftenposten
 2. Sjekk oversikten: Disse fotballstjernene kan skifte klubb «gratis» i sommer

  Aftenposten
 3. Arsenal i trøbbel etter flaut bortetap

  Aftenposten
 4. Arsenal i trøbbel etter flaut bortetap

  Bergens Tidende
 5. Sjekk oversikten: Disse fotballstjernene kan skifte klubb «gratis» i sommer

  Fædrelandsvennen
 6. Rasisme ryster italiensk fotball. Ordfører gir klar beskjed: – En skammelig handling

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder